Autor: FoNet

Info
26.06.2023.
10:16
Automobile u Srbiji koristi 53 odsto građana, a u Sloveniji čak 91 odsto, pokazalo je istraživanje sprovedeno u 10 centralnoevropskih zemalja.
  • Dejo

    26.06.2023 21:43
    Ko to kaze
    Kad smo poceli automobil koristiti za razne gluposti ,poceli su problemi.Svaki drugi covjek ima viska kilograma,ljudi nisu u fizickoj formi,ulijenili se pedeset metara neidu bez auta.Kamo srece vikendom da ostave kola ,a kolone djece staih mladih pjeske da setaju iz NS prema Fruskoj Gori .Dok smo pjesaka isli bili smo mnogo zdraviji ,a i normalniji.
  • ex chapman

    26.06.2023 10:36
    zanimljivo
    toliko o "ekoloskoj svesti" - koriscenje automobilia srazmerno je kupovnoj moci stanovnistva i nema apsolutno nikakave veze sa "nivoom ekoloske svesti"
    iskren da budem malo me je iznenadilo ovo posle visegodisnjeg ubijanja u pojam sa zelenim incijativama, agendama i strategijama
    sad sam pogledao neku statistiku - i u UK je koriscenje automobila 80%

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna