Autor: Tanjug

Info
29.06.2023.
05:52
Američka pevačica Madona je u subotu hitno prebačena u bolnicu nakon što je pronađena bez svesti, a zatim je intubirana na intenzivnoj nezi najmanje jednu noć pre nego što je cev uklonjena.
  • Natali

    29.06.2023 11:41
    Nebitno
    Mislim da to nema veze sa korišćenjem narkotika u dvadesetim. Žena se x puta podvrgla plastičnim operacijama koje vrlo često izazivaju infekcije. Osim toga, moglo je bilo šta dovesti do hospitalizacije,počevši od najobičnije gripe... I zvezde su od krvi i mesa. Svakako je niti hrišćanski niti moralno želeti nekome loše. Samo nek se oporavi, a sve otom potom.
  • Q

    29.06.2023 10:38
    @Mix
    Odlican i Istinit Komentar! Nebih vise nista dodao..ko je svati shvatio je ko nije njegov problem mada nevidim kakva je ovo Vest a kamoli problem! Javna ličnost i ništa vise!
  • Q

    29.06.2023 10:37
    @Mix
    Odlican i Istinit Komentar! Nebih vise nista dodao..ko je svati shvatio je ko nije njegov problem mada nevidim kakva je ovo Vest a kamoli problem! Javna ličnost i ništa vise!
  • Mix

    29.06.2023 09:43
    @
    Madona je javna Licnost i svako ima prava da iskaze svoje misljene svidelo se to nekom ili ne! Sa Informacijama koje raspolazem poticu iz Medija kao i svima nama! Mi stariji odlicno pamtimo njene pocetke koji su bili Skandalozni tipa upotreba Narkotika Alkohola svakodnevno menjanje Partnera Gostovanja na privatnim Zurkama kod pok. Berluskonija Hefnera itd! Tek od 2000 ih se polako povlaci u Englesku i pocinje nekim"Zdravim"zivotom i propagirati isti uz Marketing! E pa Organizam sve to pamti i dolazi do Zdravstvenih problema! U ostalom i da nije tako Zivela sve ima svoj rok trajanja i nevidim sta je u tome lose?! Obelezila je kraj 20 Veka i usla u Istoriju Sou Biza i nista vise! Hvala
  • Jelena

    29.06.2023 08:57
    Po meni je ona izmislia soubiznis, neverovatan talenat, energija i upornost da se uz prosecan izgled i prosecan vokal prezentuje sjajna pop muzika.
    I kad je live nastup i kad je muzicki spot u pitanju ona je bila i ostala nenadmasna u svojoj originalnosti. Ovi danas mogu samo da uce od nje ali i dalje nisu ni blizu onome sto je ona radila u svoje vreme.
    Respect i nadam se da ce se brzo oporaviti.
  • @Mix

    29.06.2023 08:16
    Pa ona ima tek 65 godina, i ako je neko ziveo zdravo...
    Uvek je bila u odlicnoj formi, fizicki aktivna, zdrava hrana, bez narkotika i alkoholizma. Sta ti uopste znaci ovo raskalasan nacin zivota?
    Da li bi za svoju majku ostavio komentar da mora od neceg da se umre?
  • Mix

    29.06.2023 07:41
    Mix
    Zelim joj brz oporavak! Ali sedma decenija,stres,predjena kilometraza,raskalasan nacin zivota u duzem periodu..sve dolazi na naplatu sto je i prirodno! A Mora od neceg i da se umire jer svi smo Smrtni!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna