Autor: 021.rs

Info
18.07.2023.
23:37 > 23:44
Marinika Tepić je izjavila večeras da razume bol roditelja ubijene dece u beogradskoj OŠ "Vladislav Ribnikar" koji se protive radu danas formiranog Anketnog odbora čija je predsednica.
  • Soko

    20.07.2023 00:48
    Bićete izigraju jer oni su svetski prevaranti majstori za laži i prevare zato su jedanaest godina na vlasti.
    Potkupiće koga mogu da potkupe ,tako oni to rade.briga njih za tu nastradali decu.
  • Професор

    19.07.2023 08:31
    Млаћење празне сламе по питању школе а можда нешто и буде за Младеновац.
  • G pen

    19.07.2023 08:23
    Legla si ti na rudu, vidim.
    Dade ti Aca epizodnu ulogu a ti se primila kao saucesce.
  • rale

    19.07.2023 08:20
    Jeftina pokazna vežba za političare da održe par srceparajućih govora i skupe neki poen za stranku.
  • Dejan

    19.07.2023 08:20
    Dil
    Kad nesto u srbistanu neces da resis,samo oformi neke komisije,odbore i ostalo,tu ce da muljaju u prazno godinama bez resenja ! Uh
  • Radovan

    19.07.2023 06:30
    Na vlastitom primeru cu vam reci da roditelji nasilnika koji su mene pretukli i dan danas nakon 10 godina uce svoju decu koja su tada bila mala mrznji zlobi da ne pozdravljaju i sire negativnu energiju jer su zaboravili da popricaju sa decom, da im ukazu da je tata i ujko napravili gresku kad su tukli komsije ali ne oni i dalje sire mrznju i onda se pitamo odakle detetu ideja da uzme oruzje? i kad prijavim nekoliko puta na policiji nista se ne desava umesto da se odmah pozove socialna sluzba psihiatar i odrede obavezno lecenje i seanse sa decom i roditeljima u primeru kad roditelji i dalje nakon presuda truju decu da ne pricam okolinu u kojoj to rade gde se lako desi da neko drugo dete oseti ajde da se osvetimo tom tipu iako nije nista kriv kao zrtva nasilja i dolazi do toga cega nema u prevenciji u Srbiji gde ti Policajac kaze; ah nemozemo nista dok nema krivicnog dela.
  • jovica s brcima

    19.07.2023 06:03
    od zle vlasti i jos gore opozicije cuje se glas.... da je sve moglo da se spreci?budimo realni tragedija koja se desila je delo deteta koje je samo isplaniralo zlocin i pocinilo ga - na zalost ! moglo je da se spreci samo da ga je radnik obezbedjenja savladao ! to nije organizovani zlocin ili teroristicki napad spreman od strane vise lica koji je dugo planiran pa je policija trebala da prati odredjenu grupu bezbednosno interesantnih osoba..... kao npr jovanjicu

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna