Autor: Tanjug

Info
19.07.2023.
11:23
Poslednjih dana temperature u Kini i drugim delovima Azije, kao i Evropi i SAD, obaraju sve rekorde.
  • Jovan

    19.07.2023 17:12
    @Dobrivoje

    Ne klepeci sine Dobrivoje nego rukave zavrni i pravac u Rusiju. Sibir te ceka tamo ti je sve sto ti kazes obilato.
  • Dobrivoje

    19.07.2023 14:38
    Ovo globalno zagrevanje je razlog što su ovi sa Zapada nasrnuli na Rusiju. Nije u pitanju ni gas ni nafta. Nego je razlog što u Severnom pojasu Rusija ima ubedljivo najviše teritorija na kojima će biti i vode i hrane u izobilju i više nego sada kada poraste temperatura na Planeti. A Rusija ako pogledate kartu sveta ima 10.000 km te severne teritorije. dok zapad nema mišta, u stvari ima neka ostrva i polustrva, recimo Skandinaviju, imaju 1000 km Aljaske i Kanadu koja je u tom Severnom području više jezero i more nego kopno.Jasno je ako se planeta otopi sve od kopna što vredi biće u Rusiji, čak će se otvoriti i pomorski Severni put koji je sada zaleđen, e zato su ratovi protiv Rusije

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna