Autor: Beta

Info
22.07.2023.
11:29
Ukidanje Anketnog odbora predstavlja uzrpaciju vlasti, nasilje nad skupštinom i oduzimanje legitimiteta narodnim poslanicima, ocenila je Mreža udruženja građana, novinara i medija protiv nasilja.
  • BGD 011

    22.07.2023 17:44
    @Nebojsa (iz Beograda)...
    Nebojsa, (mozda ste bas onaj Nebojsa iz Beograda?) ni na jedno pitanje i nedoumicu niste odgovorili?! Pisete o ljudskosti i pristojnosti, a istina Vas se ne tice, osim one "istine" koju saopstavaju manipulatori, prevaranti, lazovi, falsifikatori, prepisivaci, imaoci laznih diploma, a svi su ministri u Vladi cija je predsednica velika "zavisnica" Vucica.. Gde je bila ljudskost vladajucih i njihovih skutonosa kod pada helikoptera, nesrece kod Doljevca, rusenja Savamale, Jovanjice, izvoza oruzja i s tim u vezi ubistva naseg ambasadora i sluzbenice ambasade... Gde je pristojnost vasih SNS prijatelja, neki su i ministri u Vladi koji "vole novinarke koje lako kleknu", ili oni sto u Jovanjici zagrcu "paradajz", ili oni koji u Skupstini Srbije opozicionog poslanika nazivaju budalom, ili predsednica Vlade koja stalno brljavi, ili portparol SNS-a u Skupstini, Milenko, koji vredja svakog ko se suprotstavi doktrini Minhauzena Vucica, ili predsednik Supstine koji sednice vodi po svom nahodjenju... Devastirali ste Srbiju za 12 godina na vlasti. Sto se tice civilizacijskih dostignuca sadasnje Vlade i vas na vlasti najbolji odgovor dobijate od EU i to na dugackom stapu.
  • @Nebojsa

    22.07.2023 15:58
    pa vaš nazovi komentar
    je opasno neumesan. Zar nije vlast i njoj odani mediji pokazala i dokazala da su njihovim činjenjima i nečinjenjima uzrok svih negativnosti u društvu. Drugo, zar neustreljena deca (namerno taj izraz zbog objavljivanja onog spiska) i njihovi roditelji nisu opravdano prestravljeni? Očito se i vi kao i vlast boji utvrđiivanja činjenica. Inače koliko još upravo juče smo videli kako je nestao predmet sa oznakom važno. Pre neki dan je bio i 70ti dan kako je vaša premijerka obećala uutvdđivanja i objavljivanje spiska dece za odstrel. Oćemu vi pričate???? Najblaže rečeno i vi vaš komentar su neumesni da neumesniji ne mogu biti.
  • Nebojsa

    22.07.2023 14:10
    Nedemokratska opozicija
    @BGD 011

    Vase pitanje "Cega se plase vladajuci?" je potpuno neumesno. Nije rec o strahu nego o osnovnim vrednostima poput ljudskosti i pristojnosti. Na smrti dece, tugi i bolu njihovih roditelja se ne grade politicke karijere. "Opozicija" je vec toliko puto dokazala da im nije stalo ni do drzave, ni do njenih gradjana i zdravog drustva nego samo do fotelja i jeftinih politickih poena. Lazljivi i degutantni, ne vide koliko je njihovo ponasanje potpuno suprotno od onoga za sta se prodaju: nasilni su (razbijanje po gradu za vreme kovida), neevropski (odbijanje promena u sudstvu), nedemokratski (odbijanje izbora), protiv ravnopravnosti polova (napadi na zene), protiv LGBT populacije (napadi na premijerku) i protiv osnovnih civilizacijskih dostignuca (odbijanje vakcina). Mozda bi proslo u Srbiji 20. veka ali ne prolazi u Srbiji 21-vog.
  • BGD 011

    22.07.2023 13:17
    Ne laprdaj, objasni...
    @Milance, ne trabunjaj, vec objasni. Vladajuci su se toliko upirali da se ukine Anketni odbor, da su kao razlog naveli navodno nezadovoljstvo roditelja ubijene dece osnivanjem Anketnog odbora, jer toboze svi oni imaju poverenje u nase sudove i pravdu. Cega se plase vladajuci? Mozda da bi Anketni odbor otkrio ono sto se ne sme otkriti! Mnogo nejasnoca ima u ovom zlocinu, pa i u zlocinu u okolini Mladenovca. Ko je i kada izvrsio rekonstrukciju zlocina, sto se uvek radi, gde su zavrsili snimci nadzornih kamera, ko je i kada saslusao decu koja su prisustvovala masakru... Namece se ozbiljno pitanje, kako je moguce da jedan cetrnaestogodisnjak ima tako mirnu i sigurnu ruku bez obzira na tezinu oruzja, dva pistolja, menjanje sarzera, brz refleks, okretnost i izuzetnu preciznost u pokretu, da mu na tome mogu zavideti svi drzavni i svetski prvaci u streljastvu koji se dugoooo, dugoooo koncentrisu pred svaki ispaljeni hitac u metu, pa cak i disanje zaustavljaju. Cak i Dzems Bond bi bio posramljen. I ako je decak izvrsio zlocin, zasto se sudi ocu decaka? Treba neko da bude okrivljen jer je decak za zakon nedodirljiv a vladajuci na taj nacin skidaju odgovornost sa sebe sto 12 godina truju narod Srbije i insistiraju na podelama i mrznji. Dakle, Anketni odbor bi verovatno otkrio drugaciju istinu, a ta istina se ne bi dopala vladajucima.
  • AntiZaNe

    22.07.2023 13:15
    A (zasad) nenastradala deca?
    Problem je širi i dublji od jednog tragičnog događaja. Treba ga iščupati s korenom, što sud ne može da uradi.
  • Mile

    22.07.2023 12:15
    @Milanče
    Kakvi dosta. Tek treba da počne. Da se vidi ko je koliko umazan. Dosta je više ove anarhije od države.
  • Milanče

    22.07.2023 11:57
    besposlen pop
    Besposlen pop i jariće krsti......Mreža nema drugog posla. Pa valda je bitno da sud zna istinu i sudi prema istini a ne građani da raspredaju o tome a još manje Marinika Tepić i neki skupštinski odbor. Dosta više nasilja od strane tih nazovi nestranačkih i nevladinih organizacija. Dosadiše više.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna