Autor: Tanjug

Info
12.08.2023.
18:38
Zaštitnik građana Zoran Pašalić smatra da je neophodno doneti posebne protokole za zaštitu žena od nasilja u porodici i partnerskim odnosima.
  • Savka

    23.08.2023 20:09
    Cortanovci
    Sta vam sistem radi i nasilje,temama koje su zrtve izvan porodice,postaju sudski robovi,kuju se u smrad i korov i tamnice sa ciljem da im porodica ne dolazi,salju se zrtvi osudjenoj netacan Ziro racun,da nataj racun plati sudske troskove koji su podneseni u Sudu Stara Pazova 28,02,2023 koja je to veza u sudu kada se moze to uraditi,i sta je cilj bio sa tom igrom znaju oni izmedju sebe.Svasta sam se nagledala u sudskim postupcima,i nauzivala nepravde od nasilja iz 2017,god sve zato sto je neko zasticen .,molila sam ja za preventivu ali preventiva je udarci unistavanje zdravstveno,ekonomski,da sam gradjanin sesnajstog reda ovakav tretman nebi dobila i svi trebaju da budu gradjani prvog reda,a ne da im se pravda djeli po direktivi mocnika,i da se nasilje spreci,mi nismo nasilje trazile nasilje je nas naslo.
  • Nomo

    13.08.2023 00:50
    Nemojte zahebavati sa papirologijom nego reagujte kad vam se žene jave.
  • A kakav plan

    12.08.2023 22:03
    Treba napraviti
    ...za zene koje su zrtva nasilja izvan svoje porodice? Kakav je plan za zrtve zlocinacke drzave koja vrsi nasilje nad zenama i ucestvuje u zlistavljanju i ubijanju njihove dece? Da li se vredi obratiti u takvom slucaju zastitniku gradjana?
    Nama, gradjanima je receno da se mozemo Vama obratiti i elektronskim putem! Dve zalbe ste odbili! Zasto?
  • Realista

    12.08.2023 20:53
    zgubidan
    Koga briga šta taj uzalud misli? Da li je on uopšte sposoban za takvo nešto, to je osnovno pitanje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna