Autor: NIN

Info
31.08.2023.
07:01
Zašto članovi vladajuće partije kompromituju inspektore? Zašto ih smenjuju? Zašto BIA vrši pritisak na profesionalce? Zašto inspektore uklanjaju iz resora droge?
  • Joly

    31.08.2023 16:17
    Milenkovića za predsednika, Mitića za ministra unutrašnjih poslova, pa da se rešimo kriminala.
  • Ime

    31.08.2023 14:49
    Nije bitno
    @Žoržo
    Radio sam bez partijske knjižice u JP više od 15-tak godina, i kad su autobusima počeli da dovoze i zapošljavaju ljude bez ikakvog znanja i obrazovanja, a nažalost, i bez morala, i kad su na rukovodeća mesta počeli dolaziti ljudi sa "nakanom tamnijom od noći", promenio sam sredinu i otišao u privatne firme da radim...
    Jednostavno, nisam više mogao to gledati, a da se ništa promeniti nije moglo....eto....za tebe ću verovatno biti budala, ali za sebe, moju decu i ženu neću, kao ni za svoje poznanike i prijatelje....
    A iskreno se nadam da ćemo videti da u Srbiji ima časnih i poštenih policajaca.....
    Za ove inspektore reči hvale svih nas nisu dovoljne
  • 2023

    31.08.2023 11:36
    pale 2T banana a sad i 10T banana, kao i 112T cigara.. samo pratite crnu hroniku u narednom periodu
  • Жоржо

    31.08.2023 11:13
    @Ime, е видећеш колико ће "часних и поштених" полицајаца изаћи да да подршку колегама инспекторима. Веруј ми да ћеш се разочарати. А што се тиче лика из јкп, ко је теби бранио да се преко партијске књижице углавиш у неки јкп???? Мани се моралисања у 21. веку кад се нажалост све своди на то да ли имаш пара или не? Нема више морала ни образа. Јер да има, не би било ни странчарења ни страначког запошљавања
  • Nikola

    31.08.2023 10:44
    @JKP LIK
    Upravo nam ovako i jeste, jer smo kroz istoriju, u svim nedaćama (a, malo ih li je bilo), uglavnom gubili časne i čestite ljude, koji su iskreno ulazili u koštac sa istim, žrtvujući sve, da bi "to" pobedili. A, sa druge strane, posle svih "tih" nevolja, preostajali su uglavnom takvi kao "ti"! I sada, posle tako burne istorije, preostalo je mnogo "takvih", kao što si "ti" ...
  • zasto su ih

    31.08.2023 10:28
    smenili !?
    hahaha.....da bi napravili jos vecu plantazu !!!!!!!!! ako nekom i dalje nije jasno.
  • NSadjanin

    31.08.2023 10:14
    @JKP lik
    E bas zbog vas takvih koji ne bi nista zrtvovali, a na drzavnim ste jaslama i ne radite nista, bas zbog vas se nista nece promeniti ni u nasim, a ni u vasim zivotima.
    I nas jedino raduje sto cete jadnici raditi za prosecnu platu i penziju umesto da zivite dostojanstveno. Samo cete moliti Boga da se i vama ukaze prilika da nesto ukradete kao oni iznad vas, da se ucepite negde, da dodjete na poziciju da klepate neke pare. Ali nema toliko pozicija, velika vecina vas ce izvisiti.
    Vi ste ti koji omogucavate da ovaj sistem funkcionise, koji se prodajete za crvene, koji masete na mitinzima, lazno se osmehujete sefu za sendvice...
    Dostojanstvo 0. Ocigledno i mozga 0, jer da ga imate podigli bi glavu i videli koliko ste duboko zaglibili, videli bi sta je ispravno.
    Vi jedini mozete oboriti ovaj sistem potpuno, vi koji radite u drzavnim firmama. Vi mozete napraviti razliku, kolaps, napredak, ali ste se stisli za tu mizernu platu.
    Znam, nije velika, i znam treba preziveti koji mesec bez nje, razumem, ali ne pljujte po drugima dok podrzavate ovaj sistem otvoreno, dok ga drugi javno kritikuju.
  • Ime

    31.08.2023 10:03
    Nije bitno
    Za JKP lika...
    Problem tih 99,99posto radnika o kojima pričaš je taj da su se i zaposlili preko partijske knjižice, i da, ne rade ništa ili jaaako malo, a dobija platu....naravno da nećete šetati sa nama, nego ćete krvlju braniti te pozicije koje ne zaslužujete....nego, ti lepo, do prvog ogledala, pa se iskreno pogledaj u oči, zaviri u sebe i reci, "jeste, takav sam", mada mi se čini da je tebe ipak stid zbog svega,
    Mene bi bilo sramota da budem takav uzor svojoj deci....
    A što se tiče podrške poštenim i profesionalnim inspektorima, oni trebaju biti na čelu ministarstva, a ne smenjeni....nadam se da će pošteni i časni policajci i svi ostali izadji da im daju podršku
  • Haha

    31.08.2023 09:57
    Haha
    Ovaj JKP LIK krivi kicmu zbog penzije. Jadan li si. Nemas dinara a? Kad radis za 120,000 i to ti je max za ceo zivot. Radis za 30,000e 20 god :D Ziv ti meni bio. Kreni mozak da koristis da mozes da zaradis bar nesto za zivota. Za 50,000e si prodao obraz :D
  • Evo

    31.08.2023 09:53
    ga
    Evo ga opet ovaj beskicmenjak. Ti se ne javljaj, ti nemas prava nista da kazes.
  • Klaudija

    31.08.2023 09:48
    Smena/sprecavanje
    Sprecavanje, nego sta!
    Nece valjda Vucic,
    da osudi sebe!
  • Tako razmislja i

    31.08.2023 09:45
    Prodavacica u samoposluzi
    ... kada odbrusi jednoj, koja mnogo prica da ona vodi racuna i ne govori uzalud! Komentar krupnih rmpalija, naokol je opste slaganje i odobravanje! Gledaju Srba svoja posla!
    Veoma grese!
    Kada budu dosli po njih, ni njih nece imati ko da brani! Neka cute, ali to sto cute, ne znaci da nece biti oni ili njihovi najdrazi, ako nista drugo, onda slucajna zrtva neke pucnjave npr. kao danas u Rakovici kada se pucalo u noge nekom krimosu! Sta kada promase?
    A sto se tice marihuane i inspektora, ne treba biti narocito pametan, bice toga ne samo za izvoz, vec i "Za nasu decu"!
    Zasto je onda tesko priznati da Srbi jesu monstrumi koji jedu svoju decu i sto onaj koji to kaze ne treba da izaziva toliki prezir? Istina boli, a lazi su neophodne da bi se prezivelo sa glavom u pesku i onda kada oni koji pricaju uzalud, budu satanizovani bas besramnim satanistickim opremama!
  • Lala iz Banata

    31.08.2023 09:36
    uh
    Još jedan dokaz da vladajući u saradnji sa kriminalcima vode Srbiju kako im se hoće , ugasili smo načisto ako ovo dozvolimo.
  • JKP lik

    31.08.2023 09:11
    Baš pre neki dan...
    Baš pre neki dan vam pišem o ovome.

    Dakle, momak izađe javno da se bori za vašu stvar, krene protiv sistema na koji toliko pozivate, uruši svoju karijeru, napravi ogroman problem porodici - sutra verovatno ostaje bez posla.

    I gde su sada svi ti super, turpo, eko, megagiga sajber JUNACI, gde ste sada kada čovek bije životnu bitku, šta ima od vas patetične priče o nekom moralu, o nekom poštovanju, aplauz preko tastature.
    To mu nudite?

    Sa vama da šetam, sa vama da se borim, da stavim na kocku dobro plaćen posao gde se gotovo ništa ne radi, da dovedem u pitanje sutra penziju, pa da završim kao ovaj inspektor.

    Svako ko se drzno da ide protiv režima, svako ko je digao glas je ušao u ozbiljan porblem, naravno vi junaci ste ga ostavili SAMOG na vetrometini, tražite nekog novog koji će da digne glas.

    NEKA HVALA JUNACI ! ! ! Sa vam ni na piće.

    ps.Još jedna stvar, vrlo bitna.
    Ovako kako ja razmišljam, razmišlja 99,99% radnika JKP / svakodnevno sam u kontaktu sa njima, radimo, pričamo /, ovde nema nikakve podrške za vašu patetičnu praznu priču.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna