Autor: Beta

Info
08.09.2023.
13:31
Košarkaški reprezentativac Srbije Aleksa Avramović rekao je da je njegova ekipa u današnjem polufinalu Svetskog prvenstva protiv Kanade dala poslednji atom snage za pobedu.
  • Kapetan momcadi

    12.09.2023 11:02
    Dobar momak Aleksa
    Ovaj Aleksa je bas neki simpatican lik i odlican igrac. Ima veliko srce i svaka mu cast na tome. U finalu nas je drzao u zivotu u drugom poluvremenu, davao trojke, oduzimao lopte, pogadjao bacanja, zaista borbenost i energija kakvu retko ko ima. I ostatak tim je bio sjajan, ne mogu da verujem da ima ljudi koji ih kritikuju posle svega, pa otisli su tamo kao deseti favorit za titulu a zavrsili kao drugi, imali su sansu i da pobede u finalu ali, eto, nije islo.
  • Nešto lepo

    08.09.2023 17:18
    Živela Srbija
    Svi živi i zdravi bili. I ko čita.
  • Omg

    08.09.2023 15:00
    Ovaj momak predstavlja ono najbolje sto nasa zemlja moze da iznedri. Borben, srcan, korektan i spram svega skroman. Bravo momcino, i bravo ostatku ekipe, pokazali ste sta znaci tim, i koja je vrednost ujedinjenja.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna