Autor: FoNet

Info
04.10.2023.
17:44
Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da se stalno pokušava da se zaustavi svaki projekat u Srbiji.
  • Za

    05.10.2023 07:29
    premijerkin istančan ukus, prirodu treba "doterati" i urbanizovati jer nije dovoljno napredna. Takvu njenu velikoumnu mudrost naravno da ne razumeju ljudi "skromnijih" kapaciteta koji hoce da "provetre" ustajalu partijsku vlast. Na stranu to što misli premijerka, činjenica je da treba provetriti Srbiju
  • Ramamti Ezer

    04.10.2023 19:01
    Ne boj se tetka
    Neće revni ekolozi sprečiti devastaciju planete, pa ni Ovčara i Kablara ili druge lokacije koje ste upropastili svojom nesposobnom politikom daj šta daš!
  • Realista

    04.10.2023 18:40
    brljaba
    Biće da je obrnuto, svaki državni projekat u srbiji zahteva uništavanje životne sredine jer se tako više uzima harača jer je to retko gde dozvoljeno u uređenim državama.
  • jao kako je pametna

    04.10.2023 18:10
    ne moraju beogradjani da izadju iz svog grada uopste da bi drugima govorili kako da zive.. njima je lepo sa besplatnim udzbenicima, npr. dok drugi, kako ono bese, MORAJU da plate za iste.

    i neka zaustavljaju projekte, kad ih ti najavljujes mora da si ugradjena, ako nece u tvoj dzep neka i stagnira, i to je bolje, dovoljno si sebi udelila.. nego, kako je u Jovankinoj vili na grbaci naroda beogradjanko?
  • Kada zinu- lažu!

    04.10.2023 18:04
    Nametnuto STAKLENO, prozirno rešenje ugrožava stanište zaštićenih vrsta ptica.
    Aktivisti su predložili rešenje koje neće ugroziti ptice.
  • Samo pitam

    04.10.2023 18:02
    "Ne svađa se narod između sebe, ali ne mogu Beograđani da dođu i kažu njima kako da žive. Ko je taj ko može da dođe iz Beograda i da im kaže šta je najbolje"

    A odakle je taj koji je rekao da se pravi stakleni vidikovac i da ugrožava gnežđenje retkih i zaštićenih vrsta ptica ... ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna