Autor: RTS

Info
19.11.2023.
10:02
Prepolovljen je rod pomorandži u SAD, Brazilu i Meksiku. Probleme u proizvodnji imaju i druge zemlje, poznati proizvođači tog citrusa.
  • Deks

    19.11.2023 11:53
    Skandalozne izjave profesora. Cela Evropa je uvela sankcije Rusiji, praktično je Rusija neprijateljska zemlja celoj Evropi a ovaj profesor se bavi analiziranjem ruskog tržišta!? Kupovni sok od čiste narandže je ustvari štetan - jedna čaša tog soka sadrži 18 kašika šećera! Što se tiče narodnih izreka o narandžama nema ih jer naš narod nije poznavao ovo voće pošto ne može da uspeva kod nas. Ali mnoge zaboravljene voćne vrste bile su itekako cenjene u narodu preko zime kao izvor vitamina C poput šipka (divlje ruže), gloginja, pasjeg trna itd.
  • nostradamus

    19.11.2023 10:44
    ajd sad ozbiljno
    to je zbog sunčevih pega i erupcija na jupiteru, nažalost isto važi i za cenu gasa, benzina i dizela. naravno samo u Srbiji. ostatak planete ne poznaje ovaj fenomen.
  • Свињорез

    19.11.2023 10:24
    Хоћете да кажете да у куповном соку од поморанџе има праве поморанџе?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna