Autor: Tanjug

Info
30.11.2023.
16:16 > 16:53
Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov izjavio je da se Organizacija za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS) nalazi na ivici propasti i da Zapad ubija šanse za oživljavanje te organizacije.
  • Stari Beograd

    01.12.2023 10:34
    Ej Rusijo, Rusijo! Uništila si se za vjek - vjekova. Buduće generacije i generacije jedva će opstati od siromaštva i bede. I šta ti je ovo Putine trebalo???
  • Dr Miggyy

    01.12.2023 08:52
    Svaka čast Lavrovu!
    LAVROV HRABRO OTKRIO STANJE U SVETU

    Svaka čast Lavrovu što je obznanio na koji način su SAD zločinački delovali u svetu, mada nije sve pomenuo. Najznačajnije je ponašanje SAD gasi polako OEBS, uništili su Iraka, Siriju, Libiju, Jugoslaviju (Srbiji još i se otima KiM), Avganistana gde su napravljene na milijarde evra štete, uništili na milione ljudi i u tim zemljama doneli glad, bedu i jadi od kojih još dugo neće se oporaviti. Zlo da bude veće, pomogli su Ukrajinu da uništi rusku populaciju u Ukrajini, a sada kao mirotvorci pomažu Zelenskog kako bi mogao da uništi Rusiju. Situacija je, suprotno od želje Bajdena i njegovih poltrona, umesto da ekonomski unište Rusiju, uništava se ekonomski EU, pada proizvodnja, poskupela goriva, raste inflacija, smanjuje se broj zapošljenih, Ponašanje SAD je doveo do jačanje BRIKS-a i do učlanjena pola Afrike i J. Amerike. Kina ojačava i stavila se na strani Rusije, a udaljila od SAD i postala druga, ako nije i prva ekonomska sila na svetu ovom.
  • Stojan

    01.12.2023 08:45
    Srbija je pred raspadom
    Bez obzira na OEBS, EU, NATO, UN, G7, Sorosa i ostale, Srbiji je najveci neprijatelj naprednjacko-radikalska sekta koja razara srz drustva. Mi fakticki vise nemamo drzavu, vec o svemu odlucuje jedan narcisoidni iskompleksirani lik koji je zarad vlasti doveo Srbiju u duznicko ropstvo i rasprodao gotove sve resurse, a okruzio se okorelim kriminalcima. Srbija je pred potpunim kolapsom. Samo nojevi to ne vide.
  • Miki pezos

    01.12.2023 07:31
    A jel
    Ali zato ste vi to pustili da se desi upravo da bi mogli ds rsdite to sto sada raditite. Rezime ,medju vama velikima nema razlike . E sad mi smo odabrali vasu stranu igrajuci srcem a ne glavom za razliku od komsija i dobili smo to da smo sebi nacrtali metu na celu. U stvari odabrali su vas potomci komunista koji bez vas nikada ne bi zavladali Srbijom . Kamo srece da je kraljevina obnovljena .Srbija bi bila u natou jos od 50tih i druge bi se pesme pevale. A ti decko iz botosa pusti suplju pricu jer je puno nas svedoka tih dogadjaja . I to bombardovanje ide na teret bleru i ekipi a ne natou kao sto se nama predstavlja je su u natou i Grcka ,Rumunija... I jos prijateljskih zemalja. Mi smo odabrali propast.
  • @dogodine

    01.12.2023 01:58
    Ovo je klasičan primer
    Kako razmišlja ameba, koja bi sutra da može, bombardovala rodjenu državu, vrlo verovatno i na svoju kuću bacila tomahavk. Jel' sinak, što se ne odselis u jednu od tih "milosrdnih" zemalja? I ti i tvoji istomisljenici kojih ovde na portalu ima poprilično puno. Ima vas tu kojima je dupe zinulo za evropom, prodali bi ste sve, a kada treba da se glasa, sedite kući i čekate da se nešto samo od sebe promeni. Još ako bi vam "kanuo" neki stančić u džep, milina.
  • w/e

    30.11.2023 23:42
    @Dogodine u Botošu
    Zaista mislis da dogadjaji 1999. imaju bilo kakve veze sa nekom "Globalnom policijom?" Nisu hteli da nas bombarduju, nego su morali za nase dobro? Unistavaju sve koji im se ne svide, jedini potez koji je vlast mogla da ucini da to spreci je razvijanje nuklearnog oruzja. Sem toga, nista drugo ih ne bi odvratilo.
  • Dogodine u Botošu

    30.11.2023 20:39
    Dogadjaji 1999 su posledica dogadjaja iz 1991-1998. Nije SRJ bombardovana iz cista mira, bez razloga i prethodnih bezbrojnih upozorenja. Ali je odlicno doslo nacionalistima (tadasnjim i sadasnjim) da kazu kako nas "svet ne voli". Ima nas starijih koji se jos jako dobro secamo ratova i zla 90-tih.
  • zztop

    30.11.2023 20:09
    Al zato on i kepec putin ladno vršljaju po ukrajini ...
  • Zamenik zamenika

    30.11.2023 19:24
    Samo neka nas Rusi ne brane.
  • Кајка

    30.11.2023 17:26
    То смо знали и без Лаврова имали нешто новије
  • Vule

    30.11.2023 17:24
    Pa tu i ima pravo, secam se tog vremena.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna