Autor: 021.rs

Info
01.12.2023.
20:58 > 20:58
G.R. (47) iz okoline Loznice uhapšen je zbog sumnje da je primoravao svoju decu da prosjače, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.
  • Bubica

    01.12.2023 23:06
    Ima takvog jednog u Starom Beceju, zena Albanka, izrodila mu 7-8 dece, deca cesto izostala iz skole jer su morali sedeti pored Univera, Ideje ili Maxija. Milion puta smo ga kao skola prijavili socijalnom, i dan danas isto radi. Ovo je samo jedan slucaj da pokazu da su nesto radili, a garantujem vam, u svakom gradu ima barem 3 takvih kao on... Ne bi bilo dovoljno mesta po zatvorima, a svako od njih ima toliko dece da nema dovoljno hraniteljskih porodica gde bi ona mogla bili smestena...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna