Autor: 021.rs

Info
04.12.2023.
16:00 > 16:02
Bivši predsednici Demokratske stranke Boris Tadić i Dragan Đilas ušli su u raspravu zbog pitanja učešća Tadićeve Socijaldemokratske stranke na izbornoj listi "Srbija protiv nasilja".
  • vojvoda

    04.12.2023 22:08
    mig 21
    TADICU bio si 8 godina predsednik drzave
    ugledaj se na kostunicu
    idi negde na selo mazi kucice i mace
  • Matematičar

    04.12.2023 21:46
    @Mister
    "I jedan i drugi bili vlast, pokazali šta znaju i šta žele, od mene za njih jedinica ko kuća! "Zapušite nos i glasajte za DOS" sećate se ovoga? Dokle više ceo život da glasam za manje zlo? Kada ću moći da glasam za bolje? Sada će me neko prozvati da sam bot. Ne, nisam bot, nego ne vidim razliku u pozitivnom smislu između stranaka da bih izašao 17-og i glasao. Kada bude izbor na bolje glasam."

    Da, jeste. Svestan ili nesvestan- nebitno.
    Voleo bih da usled važećih izbornih zakona, stanja medija i medijskih sloboda, matematički analiziram situaciju. Stoga, molim vas zapamtite:
    1. "Svi su isti"
    - glas za Vučića
    2. "Nemam za koga da glasam"
    - glas za Vučića
    3. "Ma ne idem na izbore"
    - glas za Vučića
    4. "Ne interesuje me politika"
    - glas za Vučića

    Ovo nema veze sa mojim opredeljenjem, ovo je čista matematika.
  • 313z

    04.12.2023 20:31
    Inercija nije od koristi
    Uvek su nam krivi neki drugi. Nikako da se zagledamo u ogledalo. Ovako smo obične ovce.
  • Vlada

    04.12.2023 20:05
    Gospodine Tadicu,molim vas da obuzdate svoju sujetu zbog koje ste prokockali ljudske resurse DS,gurnuli ovu zemlju u ruke najvećeg šljama u istoriji.Ostavite vi Đilasa na miru,treba svi njemu I Mariniki da se poklonite na hrabrosti što izdržavaju teror vlasti i okupljaju ljude koji su spremni da se bore za promene.
  • Mister

    04.12.2023 19:52
    I jedan i drugi bili vlast, pokazali šta znaju i šta žele, od mene za njih jedinica ko kuća! "Zapušite nos i glasajte za DOS" sećate se ovoga? Dokle više ceo život da glasam za manje zlo? Kada ću moći da glasam za bolje? Sada će me neko prozvati da sam bot. Ne, nisam bot, nego ne vidim razliku u pozitivnom smislu između stranaka da bih izašao 17-og i glasao. Kada bude izbor na bolje glasam.
  • Mile

    04.12.2023 19:27
    Tesko narodu sa ovima.
    Zar vam je bilo malo ove Vuciceve vlasti da se izvredjate, vec to radite pred same izbore. Mnogo je da takvi dobiju i jedan glas od naroda.
  • Da se podsetimo!

    04.12.2023 18:58
    @mali radoica
    Veliki broj onih koje su naprednjaci nazivali „žuti ološ“, "flekavi" ili "prevaranti" su preko noći promenili stranačke boje i prihvatili ideje i načela SNS.
    Jedan od najpoznatijih preletača svakako je aktuelni gradonačelnik Aleksandar Šapić sa svojom čuvenom izjavom kakvu bi poruku poslao da pređe u SNS, pa zatim bivši zamenik gradonačelnika, a sada ministar Goran Vesić, a tu su još i ministar finansija Siniša Mali, bivša ministarka Gordana Čomić u svojstvu “nestranačke ličnosti”. Da ne zaboravimo Mlađana Dinkića! Među onima koji su našli uhlebljenje pod režimom nazadnjaka su i Aleksandar Senić, Goran Knežević, Jelena Trivan, kao i gradonačelnik Majdanpeka, Dragan Popović, Blagoje Spaskovski, Boško Ničić, Milan Marković, Tamara Stojčević, Suzana Grubješić, Andreja Mladenović, Slobodan Vuksanović, Nebojsa Bakarec....
  • Dule

    04.12.2023 18:52
    Đilas već treće izbore će u svojoj organizaciji gurnuti svoju koaliciju na preko 15%, možda čak i 20+% podrške. Pragmatičan, namazan, ostali opozicioni političari van koalicije ni do kolena (eventualno Miloš Jovanović sa meni neprivlačnom ideologijom).
  • Miki

    04.12.2023 18:24
    Pa je l' moguce
    DOSmanlije se svadjaju?
    Verovatno oko raspodele plena.
  • Lično

    04.12.2023 18:18
    Smatranje
    Vaš najveći neuspeh je to što ste obojica egoisti koji ne znaju da se povuku sa političke scene i rade u svojoj primarnoj profesiji još par godina do penzije. Pošto glasam protiv ovog režima, veliku žabu gutam samo zato što ne dopuštate da se istaknu neki drugi kvalitetni ljudi. No ok, ja nisam od onih "svi su isti", pokazali ste svojim primerom svojevremeno da nisu svi isti, ali od ozbiljnih ljudi očekujem da znaju kad se treba povući.
  • Sonja

    04.12.2023 18:10
    Đilas
    Pa i ti Đllase sa nisi molio druge stranke da ti se pridruže nebi ni cenzus prešao... A kako ćete posle da se delite biće to Ožalošćena porodica... Pa Vi ne možete jedan drugog da vidite... Mrzitelji jedni... Al volećete se jedan dan 17.decembar... A posle kud koji mili moji... Zato i poštujem Tadića.. Neće u lonac sa Đilasom... Pametan čovek... Šteta što nije sa nekom strankom kojoj je narod naklonjen, mislim da bi našao svoje mesto... A o Đilasu možeš pisati memoare i njegovoj sviti.. Sad su počeli sa se bave izmišljenim ličnim kartama... Kako su niski.. Jadna naša deca!!
  • Radojica

    04.12.2023 17:33
    Avanti prevaranti
    Obojica su suviše flekavi da bi se uopšte pojavljivali u javnosti. Apsurdno je i to što i dalje učestvuju na izborima.
  • Turija

    04.12.2023 17:15
    Jedan od pozitivnih likova sa te Proevropske strane je Tadić, kao i Milivojević, Ćuta, Aleksić, Marinika, Lazović, a to se nikako ne može reći za Đilasa. A propustiti da u koaliciji bude Tadić bivšeg predsednik Srbije je po meni autogol. Koalicija Tadić-DJB će uzeti dosta glasova baš Đilasovoj koaliciji, iz razloga što su i jedni i drugi bili na protestima, proevropski su, ali Tadić-DJB su jasni protiv priznanja Kosova, a kod Đilasa deo koalicije nejasno o tome priča.
  • Cole

    04.12.2023 17:03
    Pobogu
    Oće li se već ovaj tadić skloniti da ga više ne gledamo i ne slušamo. NIKAD VIŠE!
  • Imre

    04.12.2023 16:33
    Tesko do pobede
    Vidi narod da se vi borite za poslanicka mesta u skupstini,dali kao vladajuca koalicija ili u Vucicevoj vecini.Narod je od vas trazio da jedino mozete preuzeti vlast ako nastupite u jednoj koloni gde nema uzmicanja za Vucica,sto sad postoji kod nekoliko stranaka.
  • Limanac

    04.12.2023 16:15
    Tadic bolje da cuti, on je najveci krivac zasto su ovi napredni dosli na vlast.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna