Autor: Beta

Info
01.01.2024.
21:45 > 19:51
Belgija od 1. januara preuzima predsedavanje Savetu EU i narednih šest meseci radiće na boljoj zaštiti evropskih građana, jačanju saradnje i pripremi zajedničke budućnosti.
  • Poslanik

    01.01.2024 22:04
    svrhe bez
    Stav Belgje i EU je obostrana suzdrzanost. I to ponavljaju ko papagaji godinama. Dok je situacija da je nas narod na Kosovu maksimalno suzdrzan, doslovno do granice pucanja i drzi se u tom polozaju jako dugo. Dok druga, Kosovska strana provocira na svakojake nacine i pravi price i od najmanje negativne reakcije naseg zivlja na KiM, a kad nema reakcije, onda ih montiraju. I pored toga, Belgija i EU i dalje ponavljaju, budite suzdrzani i menjaju svoje diplomate za dogovore, ali ni jedan od njih ya vreme njihovog mandata prakticno nije uradio nista. I dalje se zavrsava na tome da im je potrebna obostrana suzdrzanost. A ako ne daj boze pukne po savovima nasima, imacemo copy/paste Ukrajinski scenario, jer neko toliko ponosno cuva svoje cedo, koje nikada nije bilo njegovo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna