Autor: Beta

Info
12.01.2024.
15:49
Muzej žrtava genocida u Beogradu pozvao je lokalnu samoupravu da hitno reaguje i zaštiti Spomen-groblje streljanih u Sremskoj Mitrovici.
  • Lucifer

    15.01.2024 03:48
    @Zeljko Ajde ne sviraj, to su babske priče o narkomanima i manijacima sa Spomen groblja. Bude nešto omladine u večernjim satima i poneko šeta kera i to je to. Spomen groblje je park u prvom redu i građanima i služi kao takav. Za odmor, razonodu i sportske aktivnosti. Tako je i zamišljen uostalom.
  • Zz

    14.01.2024 13:15
    Kome to smeta ?
    Šta to znači ?
    Deca smetaju !
    Ili nešto drugo je u pitanju
  • Vasa

    13.01.2024 20:37
    Sta fali ako se deca sankaju?
  • Zeljko

    13.01.2024 19:12
    Neprimerene aktivnosti
    Kaze se da prostor koriste pojedinci za igranje,deca za sankanje i druge neprimerene aktivnosti.......ccccc....a spriceva i igala na sve strane......
  • B

    13.01.2024 16:12
    razmisljanje
    Rehabilitovani su pokreti koji su streljali po prostorima ex Yu.
    Da li su zaista deca sa sankama problem?
    Marta je sve lepo napisala.
  • Lucifer

    13.01.2024 12:41
    Tamo se deca sankaju svake zime (kad ima snega). Prosto, to je jedino brdo u gradu. Da je lepo, nije, ali nije ništa novo.
  • Sava

    13.01.2024 12:36
    Država grad
    Država Srbija i sam grad SM decenijama unazad ODBIJA da ovaj spomen kompleks uredi kako dolikuje. Predlozi da se u okviru kompleksa izgradi adekvatni muzej završavaju u kanti za đubre. Inače, nikom ne smeta lovački dom u okviru spomen groblja. Iz razloga lažne političke korektnosti čak se i ulica koja vodi do kompleksa, a pored starog pravoslavnog groblja, zove "ulica žrtava fašizma", iako je svima poznato da su ubice, koljači, bili komšije Hrvati, katolici, ustaše, a ne tamo neki fašisti. Sve da se današnji stanovnici, katolici, Hrvati ne bi nekako možda uvredili.
    Istina, za ovo što se sad dešava na tom mestu, krivi su potomci onih koji su tu ubijeni i sahranjeni i za to nema nikakvog opravdanja. Međutim, čak i sam grad učestvuje u skrnavljenju groblja tako što tu organizuje npr. prolećne kroseve za učenike osnovnih škola, prećutno dopušta roštiljanje, organizovanje čak i turnira u malom fudbalu, izložbe pasa, sve do spontanih okupljanja i maturskih proslava i bahanalisanja učenika medicinske škole, koje je na stotinjak metara udaljena. Policija nikad nije intervenisala. Često je groblje destinacija i za tzv. parkur sportiste, koji sa sobom uvek vuku i preglasne boom boksove. Sami smo krivi za sve što nam se dešava!
  • Marta

    12.01.2024 18:45
    Zasto se cudimo!
    Kao neko ciji su preci tamo streljani mogu samo da kazem da smo postali narod bez istori, bez kulture i bez obraza i obzira!
  • :Deki

    12.01.2024 17:28
    A kej zrtava racije?
    To je oličenje kulture i vaspitanja mladih ljudi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna