Autor: Biznis.rs

Info
15.01.2024.
08:44 > 09:54
Rusija je zemlja protiv koje je uvedeno najviše sankcija ikada.
  • Darkoni

    16.01.2024 10:25
    Rusija je nerazvijena propala država, zrela za regionalnu netabilnost sa mnogim potisnutim ali ljutitim nacionalističkim, secesionističkim pokretima koji stoje u blizini. Industrija gasa i nafte im nikada više neće donositi vitalne prihode kao ranije.
  • Zamenik zamenika

    15.01.2024 18:27
    Rusija je 1992. godine glasala ZA uvođenje sankcija Srbiji,najstrožim ikada viđenim na svetu do tada. Rusija je prva država koja je priznala nezavisnost Hrvatske,dva meseca pre nego USA.Ruski predsednik Boris Jeljcin odlikovao je tadašnjeg predsednika Hrvatske Franju Tuđmana a Vladimir Putin je odlikovao Hrvatskog predsednika Stipu Mesića,obojicu ordenom za zasluge u borbi protiv fašizma. Rusija je Hrvatsku snabdela migovima kojima je gađan Knin i kasnije izbeglička kolona Srba. Molim lepo
  • Plaćač poreza

    15.01.2024 13:30
    @zztop
    Najjače rusko/SNS oružje su botovi. Bez njih bi propali za mesec dana. Sve te baljezgarije botovske koje pišu, lupaju minuse na zdravu pamet, činjenice i razum, happy, pink dolaze iz istog centa, iz ruske ambasade. To je deo psihološkog i medijskog rata koji je očigledan i na društvenim mrežama i na medijskim portalima. Medijska manipulacija je ogromna i utiče na znatan broj ljudi. Zdrav razum i interes Srbije je uvek bio a i sada je na zapadu, NATO i EU ali botovi kojih ima ogroman broj i koje plaća SNS su protiv zdravog razuma.
  • Plaćač poreza

    15.01.2024 13:08
    Rusija će propasti kao Srbija devedesetih a sve zbog nacionalizma. To u 21 veku globalizma ne prolazi.
  • zztop

    15.01.2024 12:52
    Komentatori kao verni gledaoci pinka i happy-a ne trebaju nama prenositi ono što vide i čuju tamo ... jesu čuli za žalbe srpskih dobrovoljaca na ukrajinskom ratištu ...
  • Plaćač poreza

    15.01.2024 12:19
    U Moskvi su na snazi restrikcije struje ne duže od 12 h od 14.01 do 31.03., cene idu u nebesa,nestašica je velikog broja prehrambenih artikala, nedostaje goriva na pumpama, u velikom broju gradova nastao je kolaps daljinskog grejanja usled nedostatka delova iz uvoza, svakodnevni je obračun sa opozicioni političarima, hapse se kritičari bezumnog rata, nema mogućnosti nabavke rezervnih delova za automobile nezadovoljstvo u narodu je ogromno. Niko više ne zna ni zašto se vodi rat ni šta mu je cilj. NATO, i ceo razvijeni svet će dati svu moguću ekonomsku i vojnu podršku Ukrajini koliko god godina to bude potrebno. Rusija će iz ovog sukoba izaći kao drugorazredna zemlja trećeg sveta.
  • Sremac

    15.01.2024 11:45
    Podatak koji sam čuo pre neki dan je da je Rusija postala vodeća po BDP-u u Evropi i 5-ta u svetu, i da je prvi put u istoriji sa tog mesta prestigla Nemačku. Toliko o 18.000 zapadnih sankcija !
    A možda bi sve bilo jasnije ako se vidi karta sveta, gde je Evropa u stvari malo polustrvo na zapadu Rusije. Kako može neko da pomisli da tako malo poluostrvo kao Evropa može da blokira nekog velikog kao Rusija ?
    Još zanimljivije kad se pogleda karta sveta, vidi se da Amerika i Evropa zajedno sa obe strane ima teritoriju Rusije. Jeste Rusija istok za njih, ali je i zapad za njih kad pogledaš kartu tamo iza Aljaske. Nije mi jasno kako su zamislili da sankcionišu i izoluju nekog ko ih okružuje i sa istoka i sa zapada ?
  • Esenesovac

    15.01.2024 09:47
    Njihova ekonomija i dalje dovoljno stabilna da proizvodi beskrajne tone naprednog naoružanja. Cilj sankcija je bio da ograniči ruske odbrambene kapacitete ili makar politički destabilizuje zemlju. To se nije dogodilo i neće se dogoditi.
  • /

    15.01.2024 09:46
    /
    kao neko ko se seca.
    zapadu se obilo o glavu sto je prizeljkivao rusko i kinesko trziste umesto da ih je ostavio da se rusija i kina valjaju u sopstvenim ... blatu
  • Paja

    15.01.2024 09:41
    Tolike sankcije i nista..Uzalud vam trud sviraci….Ruski medved se budi iz zimskog sna.
  • Ha ha

    15.01.2024 08:54
    Rusija samo što ne kolabrira, pitanje je dana.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna