Autor: Danas

Info
23.01.2024.
09:02 > 16:41
Nakon što je pre mesec dana najavljeno da će prosvetni radnici biti obučeni za pregled škola zbog dojava o bombama, sada se pominje i da će oni nadzirati "psihološko stanje učenika".
  • Maki

    24.01.2024 08:25
    Vrhunac ludila
    Najbolje da zaposle Ramba kao prosvetnog radnika.Sistem je truo.Deca vide da bahati,kriminalci,politicari,starlete dobro zive I neodgovaraju za sranja koja naprave.Kulturni,posteni I casni ljudi nagrabuse.Kako da detetu kazes uci skolu pa sedi na birou ili pasos pa preko.Sistem mora da se promeni.Sve ostalo je stavljanje flastera na otvorenu ranu u nadi da ce to drzati.Ili Po staroj drz se svode dok majstor ne ode
  • xqt

    24.01.2024 07:32
    Zašto da ne?
    Prosvetni radnici bi mogli da, posle nastave, čiste škole. Tako bi se smanjio broj zaposlenih i uštedeo novac za krađu od strane opštinskih funkcionera.
  • Aleksej

    24.01.2024 07:09
    Hm...
    Ako trepce dioda, presecite crvenu zicu. Ako nije crvena onda je zelena, hahaha. :D
  • Pera

    24.01.2024 06:52
    Ovi su bas resili da ostanu bez prosvetnih radnka
  • Ccc

    23.01.2024 22:37
    Neka se konačno pobune i vrate svojoj struci poštovanje. Ako neće, onda nema kukanja, žao mi je.
  • Аца

    23.01.2024 21:38
    Министарка је у праву
    Министарка Ђукић је принципијелно у праву. По мени треба сачинити једноставне тест формуларе са основним важним питањима за сваког ученика, оца и мајку (посебно) ђака и на та три листа питања ови треба лично да писмено одговоре и то потпишу једном у сваком полугодишту. Те одговоре треба машински да прегледа нпр. АИ и да направи непристрасну општу процену за сваког ученика. Сад се сви поменути око тих важних процена праве ненадлежни и нестручни, а негативне резултате свега тога гледамо често на првим странама штампе.
  • zztop

    23.01.2024 19:51
    A jel obavezno pitati decu za koga su glasali roditelji , deke i bake ...
  • aha

    23.01.2024 19:09
    Uvaljuju im na ledja sve kao sto se radi kmetovima da bi izbegli odgovornost jer znaju da je sistem truo. Naravno da su nastavnici i profesori mentori i pedagozi, ali kada ce da malo dobiju po ledjima ovi stakori zatvoreni u kancelarije sto sistem drze takav iz nebrige pa cak i malicioznosti.
  • Nemanja

    23.01.2024 19:04
    Većini očeva se roditeljstvo završava pijančenjem i cepanjem majica kad se dete rodi, i to je to. Nemaju vremena od posla, kladionica, televizije... Majke rade, a veliki broj njih posvećen je preživljavanju porodice, ali ima i onih koje su više posvećene cipelicama, torbicama, krpicama...nego deci. E, sad decu treba da vaspitavaju učiteljice, nastavnice, profesori, neće biti... ako nemate vremena za decu i njihovo vaspitavanje nemojte ih ni rađati!
  • Dilka

    23.01.2024 18:03
    sta još .....
    Pa podrazumeva se i letnja škola/ obuka rukovanja oružjem i dobijanje istog na revers sa obaveznim jednomesečnim pregledom,čišćenjem i rastavljanjem streljiva VIKENDOM pred nadležnim stručnim licima iz Ministarstava Prosvete i Policije (da, ujediniće ih očito - to je sledeća odluka), prebrojavanjem broja zaduženih metaka i obaveznim pisanim izveštajem i usmenim izveštavanjem zaduženog lica na kraju nastavne smene. I pancir i kaciga. I naravno - psiho ispiranjem mozga o tome kako nastavno osoblje ionako ima dva godišnja odmora i još po nekoliko praznika - sve ukupno 6 meseci godišnje. I to sve za velike plate i kasnije mizerne penzije. Kako to lepo zvuči ......
    Radni dan: popuni futrolu, proveri šaržer, kočnicu, nabaci pancir, kacigu na glavu pa za katedru.
  • Djole

    23.01.2024 17:37
    Ledzuge
    Toliko su lenji da niko nije hteo da nauči ZOP, pa tam im škola izgorela. Tako će i ovo proći. Uvaliče portiru ili pedagagu.
  • BoeserWolf

    23.01.2024 17:11
    Od partije i drugova i drugarica clanova ni ne ocekujemo nesto normalno.

    Samo danas je ministarka zdravlja rekla da kasapima trudnica i novorodjencadi treba dati imunitet jer inace nece biti ko da ih poradja, a ministarka prosvete oslobodila roditelje obaveza i uvalila nastavnicima po 30 dece u starateljstvo.

    Zene, majke, ministarke...
  • Lemi

    23.01.2024 17:09
    Zamena
    To je isto kao kad bi izabranom dečjem lekaru dali obavezu da malog pacijenta, dok ga leči, nauči i tablicu množenja.
  • Dragana

    23.01.2024 17:08
    Dokle vise
    Bez reci, komentara! Prosvetni radnik sam…Citam i ne verujem dokle ide ovo?!Odakle joj pravo, njoj i vladajucima?
  • w/e

    23.01.2024 16:48
    cool
    Dakle, da policija ne bi morala da izlazi na teren i radi svoj posao, njihov posao za upola, ako ne i trecinu plate mogu da rade profesori i nastavnici, pored svih obaveza koje vec poseduju. Ko ce da diluje i lupa reket, ako moraju stalno da izlaze na teren?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna