Autor: Tanjug

Info
25.01.2024.
06:12 > 07:02
Poreska uprava Srbije saopštila je da je izvršila obračun poreza na prihode od samostalne delatnosti i doprinosa za obavezno socijalno osiguranje za 2024.
  • Lepi

    26.01.2024 15:48
    MPorezi
    Imaju vec 3 godine aplikaciju koja je 10x bolja koju uopste ne guraju, a brza je kao metak. Kad jednom udjes na EPoreze (koji su uvek pakleno spori i cela ujdurma sa LK je jeziva), samo otvoris na telefonu MPoreze i povezes. To je za pausalce dovoljno, posto mi ionako uglavnom gledamo samo sinteticki izvestaj da vidimo dug i citamo poresko sanduce. Moguce je i slanje zahteva, ali vecini to i ne treba. Neka se javi neko sa DOO ako ima smisla. Ja pretpostavljamda nema jer se dokumenta moraju digitalno potpisati.
    Ja im zelim da sto pre sve ove gluposti automatizuju u celosti kako bi mogli lepo da uzmu i bave se svojim poslom, sto je presek primanja i stecene imovine pa da muzikanti, politicari, zidari (slobodni i gradjevinski) i svi ostali koji porez placaju na sveti Nikad napokon daju svoj doprinos drustvu.
  • mrva

    25.01.2024 15:54
    Poreska je slika i prilika ove države. Servis tu da klepi građane a boli ih ćošak za sve. Večito neki zaostatak, pa ti ide kamata, pa idi proveravaj, cimaj se.. Mi ih pri tom plaćamo. Teška debilana i sramota
  • NN

    25.01.2024 09:29
    Poreska
    je leglo neradnika, poltrona i ljigavaca.
    Samo gledaju da otmu što više.... kasne sa rešenjima...ne može se jednostavno doći do iznosa koji treba da se uplati...neko plati malo više za svaki slučaj...neko kasni pa plati kamatu i to sve zbog namernog zamajavanja, kao zbog sigurnosti podataka poreskih obveznika, a u oba slučaja je dinar po dinar na milione obveznika i eto dodatnog nezvaničnog prihoda koji se meri u stotina ma miliona...
    Gori su i od EPS-a !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna