Autor: Beta

Info
01.02.2024.
17:35
Ambasador SAD Džefr Hovenijer rekao je danas da su SAD zabrinute da bi propis kojim se od danas ukida upotreba srpskog dinara na Kosovu mogao da podstakne etničke tenzije.
  • Sooky

    02.02.2024 06:33
    Celofan & mašnica
    Vrlo su uviđavni. Naime, znaju da ne možemo preboleti KiM, stoga strpljivo vode politiku inkrementalnog privikavanja na neumitno, većini poznatu kao sporo kuvanje žabe u loncu. Sve je začinjeno opijatnom brigom za Stbe na KiM, što te još dublje uvlači u bezizlaz.
    Sooky, right?
  • Dimitrije

    01.02.2024 19:59
    Ovo je prevara ! Kažu da se ukine dinar, a onda da se rešava u okviru dijaloga !? Pošto je ovo kršenje rezolucije 1244, zbog ukidanja dinara dijalog se mora prekinuti, i jasno Kurti označiti kao krivac. Jednostavno mnema više nikakvih prtegovora dok se ne vrati dinar.
  • Deks

    01.02.2024 18:58
    Treba pitati ambasadora Hovenijera kako to da kosovskim Srbima smeta evro dok Srbima iz Srbije ne smeta evro - praktički je to druga valuta u zemlji, svi krediti obračunati u evrima, mnoge cene uključujući kirije izražene ne u dinarima već u evrima, mnoga druga plaćanja takođe izražena u evrima uključujući plate itd.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna