Autor: Danas

Info
18.02.2024.
07:55
Advokatica Zora Dobričanin Nikodinović, koja je zastupala dvojicu optuženih za ubistvo Slavka Ćuruvije, kaže da će njeni klijenti podneti zahtev za naknadu štete zbog neosnovanog lišenja slobode.
  • vera

    18.02.2024 11:59
    fino da je procurilo u javnost
    slučaj Jelene Marjanović nije odgovarajuće poređenje - ako niste imali priliku, poslušajte audiozapis njegovih poziva policijskoj stanici tog kobnog popodneva. On prijavljuje da mu je nestala žena a službenici mu se podsmevaju ("ovaj je izgubio mamu" i slično..) Policija je prekasno izašla na teren i adekvatni dokazi nisu bili prikupljeni.
  • Koliko

    18.02.2024 08:36
    Koliko
    će nas tek Marjanovic koštati…?! Svi mediji koji bilo sta objave tokom istrage moraju platiti odštetu ako dodje do oslobadjanja bilo kog Optuženog.I ovako zaradjuju debelo za tako nešto dok odštete plaćaju kao fizičko lice sto je vrhunski bezobrazluk i ponižavanje Gradjana! Mogu objaviti i obavestiti uz inicijale bilo koji zločin ali pisati feljtone i osudjivati pre Suda to mora snositi posledice u svakom smislu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna