Autor: Beta

Info
23.02.2024.
12:15 > 12:27
Direktor za kampanje pokreta Kreni - Promeni Savo Manojlović izjavio je danas ispred zgrade RTS da je taj medij dužan da organizuje javnu debatu o kopanju litijuma u Srbiji.
  • Hiperbola

    23.02.2024 16:44
    Savo izađi na izbore i razvali SNS i ovu lažnu SPN foteljašku ekipu.
  • Kikiju

    23.02.2024 16:35
    I
    I debate konraargumentima, i protesti i zaustavljanje Srbije
    Svim sredstvima protiv trovanja i uništavanja Srbije, mi rezervnu opciju nemamo, oni sa svojim prebukiranim računima mogu bilo gde, ali alavima nikad dosta, zato i neće prepoznati pravi trenutak za odlazak
  • Nikola

    23.02.2024 15:48
    Dobar predlog. Zaista nedostaju argumenti obe strane. Manojlović bi, ako te debate ne bude, da iskoristi svoje prisustvo u medijima da počne argumentima da diskredituje ideju eksploatacije litijuma u Srbiji. Ali, argumentima, brojevima, hektarima, kvantifikovanim posledicama... Nadam se da se njegova saznanja ne svode na "sigurno nije dobro".
  • komšinica

    23.02.2024 13:45
    Da se podsetimo. U okolini Pribija trebalo je da se otvori rudnik nikla. Eksploatacija nikla vezana je sa sumpornom kiselinom isto kao i litijum. Izjasnila se stručna javnost da je to pogubno, oglasila se čak i SANU i ništa od tog posla nije bilo. Bilo je i debata na RTS u, i tada su radikali bili najglasnije protiv. Radikali u starom sastavu. U tim debatama učestvovao je i Vuči i bio najglasniji protivnik!
    Oni tad nisu bili na vlasti i nisu od toga lično imali koristi. Znači da je sve to bio politički marketing, nepošten, naravno. Sada su na vlasti i mogu da se ugrađuju do mile volje. I šta sad?
  • Tako je

    23.02.2024 13:21
    Tako je
    Tako je
  • kiki

    23.02.2024 12:59
    savo, savo...
    jao, manojloviću, kao da ne znaš gde živiš, kakve debate crne, samo protesti i realna pretnja zaustavljanja zemlje mogu nešto da učine... ne namiči sebi jeftine poene popularnosti pozivima na nešto što se neće desiti

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna