Autor: Beta

Info
25.02.2024.
08:57
Ministarka za brigu o porodici i demografiju Darija Kisić i gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura potpisali su memorandum o saradnji na osnovu kojeg će tri vrtića u tom gradu raditi subotom.
  • Vaspitačica NS

    25.02.2024 11:25
    Uskoro i u našem gradu
    Volim moje vrtićane i baš zbog toga bi trebalo da bar dva dana nedeljno budu sa svojom porodicom.
    Trebalo bi roditeljima dece do 10 ili 11 godina obezbediti da su slobodni subotom i nedeljiom. Da roditelji dece do 5 godina ne rade noćne smene.. Obezbediti podržavajuću atmosferu za porodice.. Subotom i nedeljom sigurno neću raditi, po cenu promene posla.
  • Kakva genijalnost

    25.02.2024 10:06
    corona-ministarke zadužene za porodicu i demografiju! Hoce li joj sinuti ideja da uloga roditelja treba da se svede na čistu reprodukciju, radjanje, a decu potom dati u internate da bi roditelje "oslobodila" od tereta roditeljstva kako bi mogli 7 dana u nedelji po 10-12 sati motati kablove za jadnu platu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna