Autor: Tanjug

Info
10.03.2024.
15:14
Treći osnovni sud u Beogradu odredio je pritvor od 30 dana 43-godišnjoj M.R. zbog sumnje da je svojoj maloletnoj ćerki dok je bila u bolnici davala da pije različite vrste sedativa.
  • NN

    11.03.2024 23:10
    Eutanazija
    @ Ne
    Verujem da je to jako bolna situacija i da nije bilo teško samo Vašem ocu koji je patio, nego i celoj porodici. Ali zamerati lekarima što nisu, kako kažete "pomogli da se ubrza proces umiranja" zaista je neobično. Lekari pomažu da se održi proces življenja, a ne umiranja, valjda vam je poznato da eutanazija kod nas, a i u nakveće delu sveta ne postoji. Jeste li svesni da ste zapravo tražili da ga ubiju i to ste još napisali? Nemojte, zaboga!
    A sa gore opisanim slučajem to i nema neke veze. Sedativi i analgetici nisu isto! Postupak te žene je potpuno neodbranjiv!
  • @NE

    11.03.2024 16:18
    Nisi valjda ocekivao da mu daju morfijum i da postane zavisnik. Normalno je da lekari vode racuna o pacijentima jer najvise znaju.
  • Milica

    11.03.2024 16:12
    Ja bez lekara ni c vitamin ne pijem. Cak se oko ishrane konsultujem.
  • Ne

    11.03.2024 13:28
    znamo
    Ne znamo o kakvoj se bolesti radi u ovom konkretnom slučaju. Moj otac je prekljinjao zbog raka debelog creva da se ubrza proces umiranja, a oni su mu davali samo IBUPROFEN za bolove. Nevezano za ovaj slučaj uvek ću biti za eutanaziju ako je bolest teška i neizlečiva, ne želim da neko poput mog oca sa IBUPROFENOM umire mesec dana u agoniji, iskašljava ugruške krvi kao ljudska šaka, agoniju i bol koju ne možemo ni da zamislimo. Ja bi sebi potpisao eutanaziju nego da prolazim kroz šta je on prolazio a onda i mi kao porodica.
  • Nana

    11.03.2024 13:07
    Kaže komentar krivi su roditelji ali nigde se ne spominje otac, uvek je kriva majka po mišljenju ovog komentatora
  • Vera

    10.03.2024 18:22
    Roditelji i deca
    Nema dana da ne pročitamo ponešto o tome šta roditelji rade svojoj deci. Deca se utope na očigled majke u bazenu, dvogodišnje dete u reci, majka se verovatno zagledala u mobilni telefon, jedna ostavila dvoipogodišnje dete samo u kući, pa se zapetljalo u roletnu i poginulo, pre neki dan oni poubijaše dvoje dece, a koga komentatori žale i brane? Ubice! Deca se mnogo manje pominju, a kriv je, razume se, sistem.
    E, sada imamo novitet - jeste da se deca sama drogiraju, što je strašan problem, ali da to čini majka, i to bolesnom detetu, to još nismo videli!
    Dakle, prvo molim da se ovo objavi, a komentatore koji će odmah znati ko je kriv, to se zna, svi su krivi, a ne takvi roditelji, da ipak razmisle pre nego što izreknu tu presudu!
    Krivi su roditelji, i nema te vlasti koja će naučiti nekog da je dete nešto najdragocenije što u životu dobijemo, što kao dragocenost treba čuvati i paziti, niti je to posao vlasti. Ako neko tu svest i to osećanje nema, neka prepusti decu nekom ko nije te sreće da ga dobije prirodnim putem, kao svoje. Čuvaće ga i voleti, paziti kao oči u glavi, sigurno više nego ovakvi roditelji, čija deca stradaju njima na očigled ili ih sami ubijaju.

  • Da počnemo

    10.03.2024 15:22
    Ajmo sad:
    Majka zna najbolje, zašto se lekar uopšte mešao u lečenje, biti majka znači biti nepogrešiv, lekar ništa ne zna!
    Pardon - "nezna", sputava me ova glupa pismenost, izvinite.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna