Autor: 021.rs

Info
16.03.2024.
19:07 > 19:41
Stranka Zajedno pozvala je građane i političke stranke da stanu u odbranu građanske aktivistkinje Aide Ćorović.
  • Hannah Montana

    17.03.2024 00:35
    Ako ova drzava moze da ovu zenu goni u zatvor sto je potpuno ispravno postupila, onda moze sutra, prekosutra ce svakoga od nas da goni, zatvara, ubija i kad-tad ce svako od nas, nasih prijatelja ili nase dece doci na red.
    Ovome mora doci kraj i napraviti zdrava drzava koja nas stiti, a ne progoni i unistava.
  • Kika

    16.03.2024 21:36
    Zanima me koji je to sudija doneo presudu. Treba dobro zapamtiti njegovo ime. Kao i svih drugih u pravosuđu koji ne služe pravdi već vladajućoj kasti.
  • Banderaš

    16.03.2024 20:00
    Ja ću preuzeti da platim kaznu da gospođa Ćorović ne mora da ide u zatvor,ali ovde je problem što srpski nakaradni sistem napada nju koja je bacila jaje na sliku ratnog zločinca odgovornog za ubistva i masakr hiljade ljudi,progon,pljačku ,silovanja i druga zverstva zbog kojih je osuđen i zatvoren i umesto da sistem uzme gospođu Ćorović u zaštitu od zločinaca, ubica on je još progoni i osuđuje,to je bolesno i opasno po sve građane.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna