Autor: Mišica

Info
24.03.2024.
12:19 > 12:19
Živela sam i tada svoj mali pošteni život kao i sada!
  • BiHanka

    03.04.2024 12:37
    Za Mišicu, Peru, i Sašu
    Hvala za }ošteno viđenje, i mišljenje...nažalost ovi šupljoglavi i šovinistički nastrojeni prebrojani u negativnim lajkovima na vaše komentare, su nam svima ukakali mladost, i još više će, starost...
  • SAŠA

    25.03.2024 10:32
    PERNAT
    ODLIČAN TEKST A OVAKO SMO DOŠLI DOVDE:DA SE ZNA OVAKO JE TO BILO!!!
    Moja jedina domovina Jugoslavija je bila ideal za mnoge narode u svetu,zato je Amerika pokušavala da je ruši pomoću ustaške i četničke emigracije,disidenata i nacionalizma,a i Rusija je sa svoje strane pomagala.Pošto su svi pokušaji bili bezuspešni,uvideli su da to jedino mogu ako im uspe da se pokrene najveći nacionalizam,pa su zato od Titove smrti radili temeljito na tome.Miloševića su 5.godina dok je radio u Americi pripremali za to,pa od tud i njegovo veliko prijateljstvo sa Holbruko.Zatim su kod sebe pozivali nacionalističke akademike SANU,gde je i D.Ćosić čija se knjiga "O Titu" sada reklamira, gde su im u bolesne glave nabacivali da oni treba da reše srpsko pitanje u Jugoslaviji itd....... Tako je došlo do istorijskog projekta Memoranduma SANU,Miloševićevog "buđenja naroda","jogurt revolucije" i ostalog velikosrpskog klero nacionalističkog divljanja po Srbiji,Crnoj Gori-rezultat kod Žute grede i pokušaja da se svo to zlo izveze u Sloveniju gde je bilo mnogooo srba u stalnom radnom odnosu, koji od nje danas dobijaju zaslužene penzije.Pošto tada već tzv JNA nije stala za vrat velikosrpskom nacionalizmu i zaštiila hajdučko rušenje Ustava SFRJ,kao i Ustava Republika i AP Vojvodine i Kosova,NA KOJE SE INAČE ZAKLINJALA, sve to je pokrenulo i dalo "legitimitet" ostalim nacionalizmima,pre svega hrvatskom.Zato je Tito stalno upozoravao;"Čuvajte bratstvo i jedinstvo kao zenicu oka svoga" Pošto su zenice velikog
  • Pera

    24.03.2024 15:05
    Skoro ne pročitah tekst koji do u slovo pogađa u metu.

    No, sve što se dešavalo i dešava je direktna posledica raznih životnih izbora koje je donela, a i dalje donosi, neobrazovana, neinformisana, ostrašćena i nadasve nerazumna većina naroda.

    Tako će i dalje biti, dok god budu terali inat.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna