Autor: Tanjug

Info
10.04.2024.
06:11
Finska vlada predložila je osnivanje hibridnih jedinica za učenje u osnovnim školama kako bi se pomoglo deci sklonoj nasilju, preneo je javni servis Finske "Ile".
  • @xqt

    10.04.2024 13:43
    Da li možete tako pametni i stručni da nam obrazložite zašto u tim "normalnim zemljama u kojim ne vladaju kRadikali" se pojavljuju ta nasilna deca? Da ne gledaju potajno Pink i Hepi?
  • Maja

    10.04.2024 11:36
    Ma kako to?Oni imaju nasilnu decu?Zar kod njih sve ne vrca od sreće?
  • nema

    10.04.2024 10:49
    Apsolutno se slažem, sa decom sa problematičnim ponašanjem treba da se radi posebno, a ne da se njima bave vršnjaci. Imali smo slučaj nasilnika u razredu, gde su ostala deca bila upozorena da ga "ne izazivaju" da koriguju svoje ponašanje, stalno u grču od sledećeg incidenta......umesto da je on premešten u odeljenje gde bi se stručnjaci bavili njime, nisu ostala deca dužna, ni sposobna da , da se nose sa takvim ponašanjem.
  • cviko

    10.04.2024 07:59
    Litvanija , Letonija i Estonija su male zemlja Baltikuma , ali tim veće u značaju antiruske politike.
    Svi forumi i sve izjave , gde god nastupaju njihovi političari i njihove teme se pojačavaju u medijima do te mere, kao da su to zemlje svaka sa 50 miliona stanovnika.
    Njihovi političari su značajni samo dotle dok kontriraju Rusiji i glasno doprinose nanošenju šteta Rusiji. Treba videti , kako žene političari iz ovih zemalja "lete u važnosti" kao da su na pistama "modela visoke mode" , tako se "grle i ljube " sa EU političarima u Briselu.
    Kolonijalne zemlje trebaju sluge , a sluge se ne primaju u društvo gospodara.
    (Ko to ne vidi , glup je , a iz istorije se teško uči , uglavnom se ne uči
  • xqt

    10.04.2024 07:20
    Pameti još ima
    Tako se radi u normalnim zemljama kojima ne vladaju kRadikali.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna