Autor: FoNet, 021

Info
20.04.2024.
15:12 > 15:18
Predlogom izmena Zakona o lokalnim izborima, koji je danas upućen u skupštinsku proceduru, predviđeno je da se rok za najranije raspisivanje lokalnih izbora pomeri sa sadašnjih 120 na 150 dana.
  • Ssy

    20.04.2024 21:12
    Lako pitanje
    Šta se očekuje izmenama Zakona o lokalnim izborima u ponedeljak koje najavljuje Brnabić?

    Očekuje se još malo istog.
  • Milica

    20.04.2024 16:13
    Zamlaćivanje
    A šta je tu suštinski promenjeno? Apsolutno ništa.
  • Milan

    20.04.2024 15:49
    Šta očekujem? Ništa.
    Evo pokazala se i pozicija i opozicija da ih samo svoje dupe zanima. Sns na vlasti samo određen broj ljudi uživa benifit ostali botovi potrčici trče i rade za njih. Videlo se na prošlim izborima kad je jedan deo otkazao poslušnost da su imali manjak glasova. I opet će ti isti ma većim pozicijama da pritiskaju botove.
    S druge strane opozicija hoće izbore neće. Hoće neće... Dobiju priliku u parlamentu ponašaju se očajno demokratski.... Bitno da su dobili platu i poslaničke mandate baš ih briga za ljude što smo glasali za njih... Onako ponašanje i kukanje Svugda sramota. Aj lepo Recite kako ćete i šta da uradite, ne bitno da se samo pljuje. I onda imamo veliki povratak bore Novaković u ns kao on će nešto. Pa jel se sećate šta je radio? Pa kako je radio nije ni čudo da je sns tada pobedila.
    U suštini ništa ne očekujem. Izaćiću i glasaću za SVM. Muka mi je svih.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna