Autor: Srna

Info
24.04.2024.
23:01
Poljska je spremna da pomogne Ukrajini u vraćanju vojno sposobnih muškaraca u zemlju, rekao je poljski ministar odbrane Vladislav Kosinijak-Kamiš.
  • Б

    26.04.2024 12:32
    Пар ствари
    Приговор савести; цивилно служење; људска права и права избеглица; хранитељи породица - све то иде мачку о реп.
    Бивши британски министар одбране Волас и неидентификовани амерички функционер су "препоручили" управо закон о мобилизацији какав је Украјина донела. Чим су донели Закон, САД је одмрзао помоћ, чак се и Трамп сложио да то иде, али као зајам. Демократија, независност, људска права, владавина права, бре!
  • Maja

    25.04.2024 11:49
    I šta će biti kad pobiju sve ukrajinske vojno sposobne muškarce?Onda će krenuti mobilizacija po evropskim zemljama?A gde zive zena i deca od Zelenskog?
  • Mile

    25.04.2024 08:20
    čudno...
    A kod nas pljuvali Arkana kada je vraćao autobuse sa vojno sposobnim muškarcima iz HR koji su bežali sa fronta da bi u Srbiji gradili kuće,otvarali firme...dok su vojnici iz Srbije čuvali i ginuli za njihove kuće u HR.
  • Zemlja čudesa

    25.04.2024 08:03
    Izrugivanje međunarodnom pravu
    Rekao bih da postoji neki međunarodni pravni akt koji zabranjuje vraćanje izbeglica na teritorije gde se vodi rat. Ali, u svojoj bolesnoj želji da što više naude Rusiji ove "perjanice demokratije" spremne su da izbeglice šalju na klanicu. Postoji samo mala greška u računici - to nije vojska koja ratuje, to je vojska koja se predaje ili beži.
  • Milana

    25.04.2024 04:32
    Teranje u klanicu
    Ako ne žele da ratuju, zašto ih terati u smrt? Morate im dozvoliti alternativa bez rata, u vidu promene državljanstvo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna