Autor: Beta

Info
27.04.2024.
13:12 > 13:12
Novinar portala "Žig info" Milan Jovanović rekao je danas, nakon pravosnažne presude zbog paljenja njegove kuće, da mu je podrška kolega bila od velikog značaja kada je postao beskućnik.
  • Pravdoljub

    27.04.2024 15:40
    Pravda za jednog, nije pravda!
    Daleko je ovo od bilo kakve pravde. Šta je sa napadima na ostale novinare? Pa ne žive i ne rade samo novinari u Beogradu! Kompletno pravosuđe je poraz celog društva, a selektivni pristup i olako date ocene kako je pravda zadovoljena su netačne ili izbučene iz konteksta!
  • Boeser Wolf

    27.04.2024 13:47
    "Dodao je i da su sada svi zajedno u novinarstvo uneli svetlost i pokazali da pravda može da progleda"

    Uz dužno poštovanje prema gospodinu Jovanoviću,ovde je dokazano upravo suprotno od toga što je on izjavio. Nije bilo pravde ni na početku, ni u toku, a sad ni nakon procesa. Smanjuje se kazna nalogodavcu koji je još uvek u bekstvu, izvrsioci dobili nanogicu na 3 godine, a ženska osoba koja im je bila saučesnik nije čak ni krivično gonjena, valjda jer u očima suda žena ne može da bude saučesnik u ovakvom delu.

    Jedini gori od ovog seoskog magarca iz grocke koji naručuje ubistva i paljenje imovine, su sudije ove zemlje.

    Šta bi sa sudijom koji je pustio Snajpera da pobegne? Je li nagrađen?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna