Autor: Beta

Info
03.05.2024.
11:59
Berlin je optužio hakere za koje je naveo da ih podržala Moskva za sprovođenje "nepodnošljivog" sajber napada na Socijaldemokratsku partiju (SPD), upozoravajući da napad neće ostati bez posledica.
  • Marta

    03.05.2024 17:12
    Rusiji i Putinu isključiti im internet.......pa nek hakerišu onda sami sa sobom. Dosta Rusofilstva više!
  • Vera

    03.05.2024 14:48
    čudo
    Baš svemoćni ovi Rusi! Šta sve neće oni uraditi, tj. biti optuženi da su uradili? Još se nije niko setio da ih optuži za poplave u Brazilu, a verovatno i neće, tamo žive normalni ljudi. A što se tiče zemalja čije vodeće državnike uspeju da onako lako navuku Vovan i Leksus, pa im lepo ispričaju državne tajne, možda bi trebalo da se zapitaju da nije kod njih neki ozbiljan problem u pitanju. Kada Analena Berbok zaključi da u svakom nestašluku i nedelu ima ruskih prstiju, onda nema više šta da se kaže! Pametna, obrazovana i iskusna žena, verovatno je to sve baš tako!
    A i treba nam neka vest koja može zasmejati, a ne samo zabrinuti! Praznici su, pa treba malo i da se razveselimo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna