Info
10.02.2013.
17:24 > 18:58
Projektom od 50 miliona kuna (6.5 mil. €) Zagreb će ponuditi dosad najbrži bežični besplatni internet kojim planiraju da pokriju celi grad, piše Jutarnji list.
  • Howyesno

    11.02.2013 01:10
    e to se zove centralizacija, da se ugledate beogradjani, a ne ovako na mala vrata i podmuklo.
  • 11.02.2013 00:03
    I mi imamo besplatno pokriven ceo grad, samo je umesto interneta otrov. Lideri smo u regionu.
  • Napredni

    10.02.2013 18:19
    Neko bi rekao da smo u prednosti, jer je internet Sorosevo delo namenjeno protiv Srbije i Srba.
    Virusi koji tamo postoje se vec godinama materijalizuju u svinjski grip pa instrukcijama CIA-e.H1N1 je ustvari hexa-dekodirano "Hini" sto na davoljskom znaci "umrite Srbi od svinjskoga gripa". Wireless je jos jedna zamka kojom satanisti "bezicno" zele da nas dokrajce.A Hrvati, te proklete Ustase,su se vec odavno prodale vragu i sada ce sa njim surfovati po talasima bezboznickim.Pederastija i satanizam. Nas Irinej je izricito rekao da samo njega slusamo jer on zbori mudro.Nikakav internet i informacije, to je sve samo davolji test koji moramo da prodemo. Vatikan je u igri ali njih smo odavno pobedili jer smo glupi beskicmenjaci pa ne mogu vise da nas slome, samo da nas savijaju kao creva a to ne boli. Oduprimo se tehnoloskom napretku! Svi da placaju spori internet, PDV nek skoci na 1235%.
    Tako smo jaci i cuvamo naciju.
    Ziveli.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna