Info
04.05.2013.
10:30 > 10:48
Osnivanje firme za svega sto dinara pogoduje stvaranju fantomskih firmi i povećava mogućnost zloupotreba, kaže direktor Agencije za privredne registre Zvonko Obradović.
  • hm

    04.05.2013 12:49
    olakšana procedura? ajde neka neko ode da osnuje udruženje građana i otvori račun u banci, zakon o sprečavanju pranja novca i finansiranju terorizma je u toj meri zloupotrebljavan da svaka banka traži kopije ličnih karata i koješta, a ko zna gde to sve završava... bitno je da se uzima para i para.
  • 04.05.2013 12:17
    Topla voda
    Ovaj misli da je nešto otkrio a njegov (APR) portal umnogome omoguićava skrivanje podataka. Uglavnom su našišali takse i sebi plate a vode najobičniji registar podataka. Nije normalno da direktor APR prima platu od 400-500 hiljada a predsednik osnovnog suda(gde se nekad vodio registar) 100 hiljada.
    Softver za pretraživanje APR je nepregledan, ne dopušta različite selekcije, ne daje sve podatke...
  • vexsa

    04.05.2013 11:09
    "Sudski overen dokument", iako se zna da overa ne znači ništa i predstavlja samo pečat za plaćenu taksu. Drugim rečima gospoda iz APR su priznala da niko ne kontroliše ništa nit vodi računa o nečemu pošto su jelte primljeni "preko konkursa" i po "stručnosti, iskustvu i znanju". Što bi rekli zabole ih a toliko se i trude. Najnovija fora je "elektronsko povezivanje" kako bi namestili poslove svojim rođacima i kumovima. Naravno za lopove i prevarante, "kradljivce identiteta" je "bussines as usual". Srbija međ šljivama.
  • Steva

    04.05.2013 11:07
    otkriće novog kontinenta .....
    zna se, za koga su takvi uslovi propisani."Face" zbog kojih su pravljeni propisi,pre propisa su znali,da ne mogu biti kontrolisani.Čudnog li čuda!Sada se svi čude,otkud problemi.Mi znamo,gde su problemi,ali im ne možemo ništa /za sada/.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna