Info
29.07.2014.
19:40
U Srbiji je od 2000. do 2013. godine, prema zvaničnim podacima, identifikovano 739 žrtva trgovine ljudima, saopštila je nevladina organizacija Atina povodom 30. jula - Svetskog dana borbe protiv trgovine ljudima.
  • Miloš

    30.07.2014 09:37
    Putevi Užice_Moskva
    Prijavih se, nesrećnik, na oglas na Infostudu kojim firma iz naslova potražuje ljude za rad u majčici Rusiji... Naiđoh na tekst - molim Vas, pročitajte...:
    http://www.google.rs/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=10&ved=0CFwQFjAJ&url=http%3A%2F%2Fwww.magazin-tabloid.com%2Fcasopis%2F%3Fid%3D06%26br%3D286%26cl%3D19&ei=moPWU6DoIejl4QT96IGAAQ&usg=AFQjCNEgCgSXih7k_OhwgXyM63BYXJDtZg&bvm=bv.71778758,d.bGQ&cad=rja
  • НиколаНС

    29.07.2014 20:13
    Није могуће
    Да је неко објавио ову реченицу. Сам наслов је довољан. Неопходно је проћи кроз разна понижења, у земљи, без синдиката, независног судства, некорумпиране инспекције и без правде и поштења, да би се прехранила породица. Након месец дана пакленог рада, редовног и прековременог, долази дан исплате, (код оних који имају паклену срећу). На рачун 22300 динара (што је основ за пензију, а што у преводу значи, за оног који дочека пензију, да ће му иста бити на нивоу10-12000 месечно). Ко има луду срећу да ради код послодавца који има минимум морала (ја сам тај срећник) добиће још неку цркавицу преко тога, у готовини која се нигде не води. Значи да ми је кредитни рејтинг, негде око 6-7000 месечно (у најбољем случају)... ИТД. Већ сам почео да се живцирам док ово пишем. Елем, тврдим да сам у бољем положају од већине запослених у приватном сектору. А знам да немам појма како изгурам месец. Сваке батине које добије неки послодавац су празник за уши и ситна освета свих нас који пролазимо кроз иста срања сваког месеца. Када ниси у ситуацији да у току радне недеље проведеш са децом (жену и да не помињем),више од 2-3сата и да их васпиташ, како мислиш да би требало, онда није чудо што нам је омладина таква каве јесте. Пошто држава није у стању, у ствари не жели да побољша такве положаје, мислим да су батине(за послодавце, наравно) једини излаз. Волим када се послодавац плаши, и не треба се либити да им се прети, како судом тако и батинама. Ко их ј... А могу мислити, шта тек раде са женама и самохраним мајкама без заштите. Богу хвала, мој послодавац је од оних који су мање лоши (никако добри). Не касни са платом, али и то би могао само једном. Ја немам шта да изгубим, они имају. И то треба да знају. Када већ држава не ради оно што треба. Баш сам се изнервирао.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna