Info
19.12.2014.
10:00 > 10:20
Izložba "Ovo je Prajd" Inicijative mladih za ljudska prava, koja je trebalo sinoć da bude otvorena u Šidu, zabranjena je dva sata pre zvaničnog otvaranja, saopštila je danas ta organizacija.
  • 19.12.2014 19:24
    A naša prava???
    Zašto nešto silom namećivati? Pa zar mi heteroseksualci namećujemo nekom svoj način života? Gde su naša prava da živimo onako kako smo dosad živeli????? Mi ne smetamo nikom, zašto nama smetaju i stalno provociraju? Nikom ne smeta da svako živi onako kako hoće, ali ne može takav život nametnuti i drugima. Zašto sekte ne namećuju svoj život nama? Zato što im je zabranjeno. Zašto? To je njihov način života kao manjine, zar ne? Pa....
  • L>B>

    19.12.2014 16:02
    Bolesnici
    Sve sami iskompleksirani bolesnici.
  • 19.12.2014 14:02
    Meduza
    Patrijarhalna srpska porodica, gladna, napaćena ali ponosna. Tako vam srpstva više...
  • 19.12.2014 13:59
    Ex Sremac
    Zgražen sam količinom provincijskog seljacizma. Sreća pa sam zbrisao odatle odavno..
  • Milan

    19.12.2014 11:14
    Molba Gey populaciji
    Molim gospodu gey,da ne narušavaju moja ljudska prava,i da me ne ugnjetavaju kao Srbina.
    Imam pravo na mir,i ne uznemiravanje i ispoljavalje bolesnih ambicija,pri čemu imaju želju da se hvale istim,i narušavaju meni i mojoj deci sliku normalne patrijarhalne Srpske porodice.
    Samo da se zna,protiv geyeva nemam ništa,ali treba da shvate,da to nije za ponos i prikazivanje.Mislim žalosno skroz.
    Hvala vam Geyevi unapred.Srećni otac 3 dece .
  • 19.12.2014 10:55
    Dobro je dok god je samo zid oštećen. Kad je nekome mozak oštećen kao direktorki to je problem.
  • STR8

    19.12.2014 10:34
    Tako treba...
    Borite se za sebe van institucija, pokažite da imate petlju da bi bilo ko bio spreman da velikodušno prihvati vašu različitost kojom tako volite da mašete. Uđite u osnovnu školu prilagođavanja životu. Lako je preko tuđih leđa glumiti aktivizam i gubiti vreme na priče o pravima na različitost. Različitost ovde može da se prihvati ako je autentična, a ne da se finansira iz p.m. u sklopu neke globalne akcije i interesa gde ste i vi samo nečiji pioni, a ne autentični borci. I za vas važi jedan korak nije i dobijeni rat. Dok sam poznavao neke gejeve pre par decenija koji se nisu tako pompezno borili, nije mi to ni toliko smetalo. Ovo danas često prerasta u teror manjine u borbi za jedan, jedini dan. Ljudi, vi niste vilini konjici da borite za jedan dan. Borite se za vaš život, to me ne pogađa kad nije sa pozicija bezobrazluka, koji vam se prečesto lepio uz vaše "slatke reči"
  • 19.12.2014 10:31
    Ništa nije naštetilo LGBT populaciji više nego plaćeni "aktivisti".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna