Novosadski informativni portal 021

Zabava - Muzika

Večeras prvo polufinale 61. Evrovizije

U stokholmskoj dvorani "Globe arena" večeras će od 21 sati 18 zemalja nastupati na u prvoj polufinalnoj večeri Evrovizije, a odlukom žirija i glasača najboljih 10 će proći u finale.

Otkriveno kako je nastala legendarna pesma Bitlsa

Nekadašnji član legendarne grupe Bitlsi Pol Makartni fotografisao se sa dve bivše učenice Visoke škole u Litl Roku u američkoj saveznoj državi Arkanzas i izjavio da je segregaciona kriza u toj školi 1957. godine poslužila kao inspiracija za pesmu "Blackbird".

Igi Pop sa 69 godina na evropskoj turneji

Američki muzički veteran Igi Pop evropsku promotivnu turneju novog albuma "Post Pop Depression" počinje večeras u Parizu nastupom na TV "Kanalu +" koji će snimak njegovog nastupa emitovati tek 1. juna.

Fanovi začuđeni: Gde je nestao Radiohead?

Fanove čuvenog engleskog rok benda "Radiohead" juče je dočekalo neprijatno iznenađenje - svi nalozi na društvenim mrežama, kao i sam sajt ovog benda u potpunosti su ispražnjeni.

Rijana na top listama duže od Bitlsa

Američka pevačica Rijana potvrdila je svoj status superzvezde pop muzike pošto je na samom vrhu američke top liste duže od Bitlsa, dok rekord i dalje drži Maraja Keri, preneo je danas časopis Billboard.