Naslovna
17.11.2015.
21:36
Rodžer Federer savladao je Novaka Đokovića u drugom kolu završnog Mastersa u Londonu sa 2:0, po setovima 7:5,6:2.
  • 18.11.2015 09:48
    Pa opšte je poznato, bar mi Srbi znamo, da od 40 mečeva koliko su odigrali Federer i Đoković, Đoković je bar deset poklonio ili namerno izgubio, zbog taktika i što je milostiv itd. Ostalih deset je izgubio što je loše igrao, tako da ga je mogao tući i stoti sa liste , zar ne ? Dok Federer je izgubio 20-set mečeva protiv Đokovića, a da je u isto vreme igrao najbolji tenis, zar ne ? Znači da pojednostavimo, Đoković izgubi kada loše igra, dok Federer izgubi kad najbolje igra i ne samo to, on je čovek lošeg karaktera i morala , za razliku od Đokovića koji je veliki čovek, najveći Srbin koji je šetao ovom kuglom zemaljskom, a koliki je patrijota da i ne pričam , a mi Srbi znamo da Švajcarci i nemaju patriojote !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna