Naslovna
24.04.2016.
17:46 > 18:30
Srpska košarkaška legenda i član Izvršnog odbora FIBA Evrope Dejan Bodiroga, nije štedeo reči upućene na račun Evrolige, srpske košarke i ABA lige, a najbrutalniji je bio prema prvom čoveku Crvene zvezde Nebojši Čoviću.
  • Lala

    25.04.2016 09:51
    Prepotentni
    olos koga su davno trebali procesuirati nadlezni drzavni organi.Naravno boljeg Srbija nema za celo CZ...
  • Per Mu Tacija

    24.04.2016 21:19
    Put kojim se ređe ide. Put kojim se..re đe ide. Jesi li siguran da si to izjavio za Čovića?
    Da nije neki drugi lider taj što uništava?
  • srbijanac

    24.04.2016 20:02
    pa sta
    Bodiroga drag si mi ali ipak gresis nije covic kriv sto smo tu gde jesmo on je kriv samo za zvezdin uspeh a to sto imamo malo predstavnika krivi su oni koji su unistavali zvezdu a gurali partizan svim sredstvima da je zvezda tada bila jaka nebi partizan bio toliko dominantan imali bismo 2 i vise predstavnika u evroligu ovako sve se svelo da partizan bude prvi ..sad kad su uloge zamenjene covic je kriv a niko ne unistava sistematski partizan..liga nam je losa pa smo zato u aba gde ima vise timova koji su jaki i podizu kvalitet koji nam je potreban za evroligu...
  • perica

    24.04.2016 19:53
    istina
    Dejane sramotiš se.Igračina si bio,majstor,a sada se uvlačiš moćnicima.Zašto ti i tvoja firma ne sponzorišete par klubova,zašto nešto ne učiniš za našu košarku.Objasni nam kako se to funkcioniše bez para kad si protiv Eurolige i bogatih klubova.
  • m

    24.04.2016 19:35
    Taj čović je oduvek ostavljao utisak prefriganog i ljigavog.
  • jo

    24.04.2016 19:24
    Dokazano
    Ko košarkaš svaka čast ali sad kad ode u funkcionere 0 ko i svaki drugi naš čim ode u beli svet odjednom mu pravda proviri iz gu..ce.Nalupetao se čovek za desetku.Ako je problem čović pa sklanjajte ga bre već jednom više.Pa da vratimo ono zlatno doba kad se već na žrebu znao prvak i tako 15 godina,kad su instutucije sistema štitile instituciju kluba a ne Užice,Čačak,Zrenjanin kako spominje,kad su ti bivši " košarkaši " odnosno kvintet mešetarili srpskom košarkom a kad je para nestalo razbežali se po OK,FiBAMA i sličnim firmama gde je lova bez rada.Što ne objasniš na osnovu čega vi ekipi koja je titulu izborila na terenu uzimate to pravo i suspendujete ga i ko je onda prvak evrope i zbog čega.Pa zbog love bivši košarkašu a ne zbog sporta i lige šampiona.Ovo sad izgleda ko staljin i tito 1948.Nek se klubovi kolju izmedju sebe a mi da uzmemo neku kintu.A tamo gde treba da se pokažete manji ste od makovog zrna.Što mišiće ne pokazujete kad vam dovedu 24 igrača nadrogirana steroidima i uzimaju medalju ko od šale.Gde je tu interes košarke,gde je tu Zrenjanin i Čačak.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna