Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Hronološki

ATP "Vojvodina" neobaveštena o stavu Grada

Grad se nije izjasnio u vezi sa planom reorganizacije Auto transportnog preduzeća "Vojvodina", tvrde  u ovom preduzeću, dok u Gradskoj kući napominju da su oni izneli svoj zvaničan stav.

SPO se čudi bivšoj gradonačelnici

Gradski odbor Srpskog pokreta obnove, partije koja čini aktuelnu gradsku vladajuću koaliciju, začuđen je zbog najave predsednice Narodne partije Maje Gojković da priprema ulazak u novosadsku gradsku vlast, prvenstveno zbog kritika funkcionera njene partije, upućivanih vladajućoj koaliciji u protekle dve godine.

Festival sporta na Sajmu

Na Novosadskom sajmu juče su počele priredbe lova, ribolova i sporta, objedinjene pod nazivom Lorist, a u Poslovnom centru naše najstarije sajamske kuće otvoren je i Festival sporta ''Gym fest''.

Upis 15.000-tog deteta

Gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić upisaće danas petnaesthiljadito dete u registar Predškolske ustanove ''Radosno detinjstvo''.

Nagrada za novosadske studente

Na velikom međunarodnom studentskom kongresu ''Thinking Pot'', održanom u Torinu ovog meseca, studenti Industrijskog inženjerstva i menadžmenta iz Novog Sada osvojili su prvo mesto u takmičenju projekata.

Akreditovane studije FAM-a

Odlukom Nacionalnog saveta za visoko obrazovanje, Fakultet za menadžment dobio je akreditaciju za studijske programe osnovnih akademskih studija operativni menadžent i menadžment u informatici, a uskoro očekuju i akreditaciju studijskog programa menadžent u medijima.

Zatvor u Novom Sadu pretrpan

Stanje u pritvorskoj jedinici novosadskog Okružnog zatvora konstantno je loše kada je reč o broju pritvorenih u odnosu na smeštajne kapacitete.

Izmena saobraćajnog režima na autoputu E-70

Zbog sanacije nadvožnjaka, na autoputu E-70, petlja Sremska Mitrovica, od 29. septembra  saobraćaj preko nadvožnjaka odvijaće se naizmenično propuštanjem, uz pomoć semafora i biće postavljena saobraćajna signalizacija.