Novosadski informativni portal 021

Projekti

VIDEO: Olovka za 3D crtanje

Da li ste ikad poželeli da možete da odvojite olovku za crtanje od hartije i vidite vaš crtež u tri dimenzije? Sada je i to moguće!

Prihvaćena ostavka bugarske vlade

Parlament Bugarske prihvatio je ostavku vlade premijera Bojka Borisova koja odlazi sa vlasti dok građani protestuju širom te zemlje.

Pokušaj bekstva iz zatvora na Klisi

Pripadnici službe za obezbeđenje Uprave za izvršenje krivičnih sankcija osujetili su proteklog vikenda dva pokušaja bekstva iz okružnih zatvora u Pančevu i Novom Sadu, saopštila je Uprava za izvršenje krivičnih sankcija.

Uroš Mišić učestvovao u kafanskoj tuči

U sukobu dve grupe mladića u beogradskoj diskoteci "Plastik", među kojima je bio i navijač Crvene zvezde Uroš Mišić, povređen je marinac, pripadnik obezbeđenja ambasade SAD u Beogradu, saznaje Telegraf.

Broj ateista u Srbiji dupliran

Podaci Republičkog zavoda za statistiku pokazali su da je porastao broj ateista, odnosno da ih je duplo više nego na popisu obavljenom 2002. godine.

U eksploziji u Damasku više od 30 poginulih

Najmanje 31 osoba je poginula i više desetina ih je povređeno u eksploziji automobila bombe u centru Damaska, prenela je danas nevladina Opservatorija za ljudska prava.

LSV: Podržaćemo reviziju, Vučić da pronađe krivce za ugovor

Bivši predsednik Skupštine grada Novog Sada i član LSV, Aleksandar Jovanović, rekao je da očekuje da se potpredsednik Vlade Srbije Aleksandrar Vučić pozabavi privatizacijom ATP "Vojvodina" i ugovorom koji je bivša gradonačelnica Maja Gojković potpisala sa ovim preduzećem.

Šta turisti očekuju od hotelske sobe?

Studija sajta Hotels.com koja je obuhvatila više od 8.000 osoba otkrila je da turisti najviše žele aparate za kafu u hotelskim sobama, budući da je to bio izbor čak 28 odsto ispitanih.

Osumnjičeni da su oštetili budžet Zrenjanina

Bivši direktor "Vojvodinaputa" Z. I. (38) i inženjer u Direkciji za izgradnju i uređenje grada Zrenjanina LJ. S. (52) osumnjičeni su da su oštetili budžet Zrenjanina i Fond za kapitalna ulaganja Vojvodine za 63,7 miliona dinara, saopštio je danas zrenjaninski Viši sud.

Majkl Medsen otvara "Fest" u Novom Sadu?

Poznati američki glumac Majkl Medsen najverovatnije će otvoriti ovogodišnji "Fest" u Areni Cineplex, najavljuju u ovom novosadskom bioskopu.

Isključenja struje za 22. februar

Delovi Novog Sada, Sremskih Karlovaca, Kaća, Kisača, Sremske Kamenice, Ribnjaka i Petrovaradina u petak, 22. februara neće imati struje.

Svaki treći muškarac glumi orgazam

Sedam od deset žena i gotovo trećina muškaraca je barem jednom u životu lažiralo orgazam, pokazalo je nedavno istraživanje.