Novosadski informativni portal 021

Projekti

Svaki treći muškarac glumi orgazam

Sedam od deset žena i gotovo trećina muškaraca je barem jednom u životu lažiralo orgazam, pokazalo je nedavno istraživanje.

Majkl Medsen sutra otvara Fest

Slavni američki glumac Majkl Medsen otvoriće sutra uveče u "Sava centru" 41. međunarodni filmski festival Fest, na kojem će do 3. marta biti prikazano 75 filmova iz celog sveta.

Redovi za karte za meč Hrvatske i Srbije

Brojni hrvatski navijači proveli su noć u redovima pred prodajnim mestima Tisak medija gde je u devet časova ujutro počela prodaja ulaznica za meč sa Srbijom 22. marta na stadionu Maksimir u Zagrebu.

Ponovo može preko Iriškog venca

Saobraćaj preko Iriškog venca, koji je bio obustavljen zbog prevrtanja šlepera, normalizovan je, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS).

Svako treće ubistvo u Srbiji zbog ljubomore

Svako treće ubistvo u Srbiji dogodi se zbog ljubomore partnera. Čak 32 žene bile su žrtve porodičnih ubistava tokom 2012, a najveći broj njih usmrtio je partner.

Mere SAD protiv kineskih hakera

Obamina administracija saopštila je, posle najnovijih hakerskih napada za koje optužuje kinesku vojsku, da uvodi brojne nove mere u borbi protiv sajber krađe.

Koncert dobitnika stipendije u Gradskoj kući

Koncert dobitnika stipendije Fonda za unapređenje vokalne umetnosti mladih "Melanije Bugarinović i ćerke Mirjane Kalinović-Kalin" održaće se u četvrtak, 21. februara u Svečanoj sali Gradske kuće.

LŠ: Milan bolji od Barselone na San Siru

Fudbaleri Milana pobedili su Barselonu na San Siru, a Galatasaraj i Šalke odigrali su nerešeno u Istanbulu u prvim mečevima osmine finala Lige šampiona.

Vojvodina poklekla u Valjevu

U derbi meču 21. kola Košarkaške lige Srbije Vojvodina je poražena u Valjevu od Metalca 70:67.

Ješić: Nekome ne gine zatvor

Vojvođanski sekretar za poljoprivredu Goran Ješić izjavio je večeras da je dobio i rezultate analize prisustva opasnog aflatoksina u mleku i iz državne laboratorije, i dodao da će ih sutra objaviti i da će zbog toga neko morati da odgovara.

Uskoro poskupljenje struje

Ministarka energetike Srbije Zorana Mihajlović izjavila je večeras da njeno ministarstvo ne odlučuje o poskupljenju struje, ali da će se uskoro "steći uslovi" za to.

Novosađanin uhapšen u Italiji

Marko Šovljanski (38) iz Novog Sada, za kojim je bila raspisana poternica podgoričkog Interpola, uhapšen je u Italiji.