Novosadski informativni portal 021

Projekti

Tužbe zbog kredita u švajcarcima

Udruženje bankarskih klijenata "Efektiva" saopštilo je danas da je podnelo tužbu protiv tri banke zbog ugovaranja stambenih kredita u švajcarskim francima i jednostranog menjanja kamata i kamatnih marži.

Ljubav ima "rok trajanja"?

Posle tri i po godine počinjemo osobu sa kojom smo u vezi da uzimamo zdravo za gotovo, mnoge stvari odjednom se "podrazumevaju", "volim te" sve ređe i čujemo i izgovaramo, a san postaje preči od seksa.

Avanturista Kevin Šenon posetio Novi Sad

Člаn Grаdskog većа zа sport i omlаdinu Predrаg Svilаr primio je Kevinа Šenonа, аvаnturistu i putopiscа iz Velike Britаnije, koji u okviru ekspedicije "Šetnjа kroz Srbiju" pešаči od Subotice do Preševа.

Vestervele otkazao posetu Beogradu

Šef nemačke diplomatije Gvido Vestervele sutra neće posetiti Beograd pošto je, zbog smrti oca, otkazao sve sastanke zakazane do 17. februara.

Skoro 500 vojnika i policajaca u mirovnim misijama

U 2013. godini 474 pripadnika Vojske Srbije i Ministarstva unutrašnjih poslova biće angažovano u mirovnim misijama UN i EU, rečeno je danas na Odboru za odbranu i unutrašnje poslove Skupštine Srbije.

ATP: Pad Troickog za jednu poziciju

Novak Đoković i dalje drži prvo mesto na ATP listi, sa više od 2.500 bodova prednosti u odnosu na Švajcarca Rodžera Federera.

Nadzor komunikacija samo na osnovu odluke suda

Skupštinski Odbor za kontrolu službi bezbednosti predložio je danas Skupštini Srbije da prihvati izmene Zakona o Vojnobezbednosnoj agenciji (VBA) i Vojnoobaveštajnoj agenciji (VOA) u načelu.

Ronilac nastradao kod Žeželjevog mosta

Ronilac iz Beograda čije je beživotno telo prekjuče izvučeno na petrovaradinskoj strani Dunava, nedaleko od Oficirca, preminuo je od sračanog udara.

Patite li od adiktofonije?

U svetu raste broj onih koji pate od "adiktofonije" - bolesti koja se ogleda u zavisnosti od mobilnog telefona.

"Što je više kleveta i laži, Dačić nam je miliji i draži"

Član Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije (SPS) i predsednik opštine Apatin Živorad Smiljanić odbacio je navode o povezanosti predsednika te stranke i premijera Srbije Ivica Dačića s ljudima iz kriminogenih struktura i ocenio da je reč o aferama čiji je cilj udar na rejting SPS-a.

Predavanje o Masadi

Predavanje "Priča o Masadi na Mrtvom moru" održaće se u ponedeljak, 11. februara, u Klubu Jevrejske opštine Novi Sad.