Novosadski informativni portal 021

Projekti

Gradonačelnik: Da se trudnica vrati na posao

Gradonačelnik Miloš Vučević pozvao je direktora Centra za socijalni rad da sociologa Branku Mandić koja je u drugom stanju "hitno" vrati na posao, pošto je otpuštena jer joj je istekao ugovor.

Radionica o Africi u DKC

Kreativno-edukativna radionica "Zanimljiva Afrika - bogovi su pali na..." održaće se u subotu, 2. februara, u Dečijem kulturnom centru, Ive Lole Ribara 6.

Član SNS: "Dosta je SPS-a, idemo na izbore"

Predstavnik Kabineta gradonačelnika Novog Sada Miodrag Milošević založio se večeras za raspisivanje izbora i optužio Socijalističku partiju Srbije (SPS) da "čuva kriminalce".

Neredi ispred predsedničke palate u Kairu

Egipatska policija upotrebila je vodene topove i pucala u vazduh u pokušaju da rastera demonstrante koji su bacali molotovljeve koktele i kamenice u dvorište predsedničke palate u Kairu.

"Botoks žurke" sve popularnije

Medicinski radnici u Velikoj Britaniji traže više medicinske standarde u estetskoj hirurgiji i posebno traže zabranu takozvanih "botoks žurki".

100 godina Grand central stanice

Železnička stanica Grand central u Njujorku, jedno od središta "Velike jabuke" i jedno od najpopularnijih turističkih atrakcija u svetu, obeležila je danas vek postojanja.

Zapalila trafo stanicu zbog računa za struju

M.P. (46) zapalila je trafostanicu u Bašinom Selu u centralnoj Makedoniji zbog nerešenog spora sa elektrodistribucijom, koja joj je navodno obračunala više kilovatčasova nego što je potrošila.