VIDEO: Beskućnici vode vremensku prognozu

Veliki broj evropskih televizijskih kuća angažuje beskućnike kao voditelje vremenske prognoze.
Veliki broj evropskih televizijskih kuća angažuje beskućnike kao voditelje vremenske prognoze.

Osim što gledaocima najavljuju vremenske prilike, beskućni reporteri govore o svom životu i podsećaju publiku na to kako je teško živeti napolju tokom zime. Takođe, oni je pozivaju da pruži donacije dobrotvornoj organizaciji "Days of Hope".

Čuvena agencija za oglašavanje Saatchi & Saatchi u Berlinu je pokrenula koncept za ovu organizaciju i podstiče i druge tv stanice da pozovu voditelje beskućnike.

Trebalo bi da se u kampanju uključe Rusija, Poljska, Švajcarska i Srbija.

"Nadamo se da će ovo biti samo početak, a da će u buduće ovi ljudi biti uspešno integrisani u društvo", rekao je Džon Palant, regionalni kreativni direktor agencije.

  • Ime mi je...

    02.02.2013 08:23
    Prvi glas podrške

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Belorusija zabranila Dojče vele

Beloruske vlasti proglasile su danas beloruski servis nemačkog državnog medija Dojče vele ekstremističkom organizacijom i zabranile njegove aktivnosti u zemlji.