Ronilac nastradao kod Žeželjevog mosta

Ronilac iz Beograda čije je beživotno telo prekjuče izvučeno na petrovaradinskoj strani Dunava, nedaleko od Oficirca, preminuo je od sračanog udara.
Ronilac iz Beograda N.P, čije je beživotno telo prekjuče izvučeno na petrovaradinskoj strani Dunava, nedaleko od Oficirca, preminuo je od posledica sračanog udara, izjavio je za RTV vlasnik i direktor preduzeća "MIP grading" Miodrag Stojković.

N.P. je sa kolegama trebalo da uradi procenu podvodnih radova kod Žeželjevog mosta za firmu "MIP grading". On je sa kompletnom opremom zaronio oko 16 časova i u početku bio u kontaktu sa ostalima, da bi u jednom momentu prestao da daje bilo kakve signale. Kada su ga kolege izvukle na obalu, beuspešno je pokušana reanimacija.

Stojković je rekao da je nesrećni ronilac bio vrhunski profesionalac sa dugogodišnjim iskustvom. On je ispričao da su bili obezbeđeni svi uslovi i da su ronioci trebalo da utvrde da su šipovi pobijeni kako treba. Doneo je svoju opremu, počeo da se spušta, a nekoliko minuta nakon zarona je preminuo od srčanog udara.

  • 12.02.2013 11:49
    Predlog
    Mislim da bi most trebalo zvati po tom coveku. Ili bar da na mostu stoji tabla sa imenom tog coveka...
  • Ilija

    11.02.2013 08:59
    istorija
    Nazalost ,istorija je pokazala da svi veliki projekti uzimaju zrtve,svuda po svetu.Saucesce porodici!
  • EvoOvako

    11.02.2013 07:29
    ....
    Počivaj u miru.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija