Novosadski informativni portal 021

Info - Sport

Težak žreb za košarkaše

Košarkaši Srbije igraće na ovogodišnjem Prvenstvu Evrope u Litvaniji u grupi B sa selekcijama Francuske, Nemačke, Izraela, Italije i Letonije, odlučeno je žrebom.

Žigić ponovo u Rasingu

Vlasnik Rasinga iz Santandera Ahsan Ali Sajed rekao je da je postignut dogovor o povratku u španski klub srpskog igrača Nikole Žigića iz Birmingema.

Nestor i Srebotnik osvojili Australijan open

Kanadski teniser Danijel Nestor i njegova partnerka u dublu Katarina Srebotnik iz Slovenije osvojili su Otvoreno prvenstvo Australije u Melburnu pošto su pobedili Australijanca Pola Henlija i Čan Jung-jan sa Tajvana sa 2:1 u setovima (6:3, 3:6, 10:7).

Zvezda odbila Juventus

Slavni italijanski fudbalski klub Juventus, za koji igra naš reprezentativac Miloš Krasić, ipak neće gostovati 17. februara na beogradskoj ''Marakani'' jer Crvenoj zvezdi ne odgovara termin odigravanja utakmice.

Niksi najvrednija ekipa u NBA

Košarkaši Njujork Niksa su najvrednija ekipa u američkoj profesionalnoj NBA ligi, a njihova vrednost se procenjuje na 655 miliona dolara.

Pobeda košarkaša Vojvodine

Košarkaši Vojvodine Srbijagas su u 18. kolu domaćeg prvenstva u Novom Sadu savladali do sada neporaženu ekipu FMP iz Železnika sa 77 : 74.

Marej u finalu protiv Đokovića

Britanski teniser Endi Marej plasirao se danas u finale Otvorenog prvenstva Australije, pobedom  nad Špancem Davidom Fererom sa 3:1, po setovima 4:6, 7:6,  6:1, 7:6.

Zimonjić izgubio od Nestora

Nenad Zimonjić i Ruskinja Marija Kirilenko nisu uspeli da se plasiraju u finale Otvorenog prvenstva Australije u konkurenciji mešovitih parova pošto su jutros u Melburnu izgubili od kanadsko-slovenačkog "miksa" Danijel Nestor / Katarina Srebotnik sa 6:4, 7:5.