Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Vesti

Deo Veternika dobija kanalizaciju

U Veterniku su počeli radovi na izgradnji kanalizacione mreže u dužini od 6.200 metara što će omogućiti da preko 200 domaćinstava  reši svoje komunalne probleme.

VIDEO: Šta je tačno rekao direktor Radosnog detinjstva

Nakon što je PU "Radosno detinjstvo" objavila da je pogrešno preneta informacija o tome da menadžment ima nameru da Gradu predloži model podele dece u vrtićima po polu, objavljujemo prilog lokalne Novosadske televizije koja redovno prati rad i aktivnosti gradskih funkcionera i javnih preduzeća.

Kako je Laze Telečkog postala Budva u malom

Stalna trka za novcem u Ulicu Laze Telečkog dovela je lokale u kojima se pušta sasvim drugačija muzika od one koja je dominirala prvobitnim kafeima i koja je potpuno promenila imidž ove popularne novosadske ulice za izlaske.

Direktor "Stana" preti tužbom sindikalcu zbog uvreda

Povodom današnjeg štrajka upozorenja dva sindikata u JKP "Stan", v.d. direktora Ilija Trninić je saopštio da će tužiti glavnog poverenika sindikata "Nezavisnost" Blaža Ilića zbog uvreda izrečenih na njegov račun, te, kako je navedeno, povrede ugleda i časti.

FOTO: Poplavljeno 200 vikendica na Kamenjaru

Čarda Kamenjar i okolne vikendice poplavljene su, kao i deo ribarskog ostrva na obali rukavca Dunava, a očekuje se da će Dunav još rasti pa se vlasnici ugostiteljskih objekata i vikendica već uveliko spremaju za najavljene nepogode sklanjajući stvari na više spratove.