Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Vesti

Blokiran račun Ekonomske škole

Srednjoj ekonomskoj školi "Svetozar Miletić”, već dugo je blokiran račun, a dugovi datiraju još iz 2010, kad je, po nalogu građevinske inspekcije u Ulici Narodnih heroja počela da popravlja fasadu.  

DS i LSV povukli zaključke o bezbednosti, dnevnice za biciklističke patrole

Posle rasprave o predloženim zaključcima povodom stanja bezbednosti u Novom Sadu, koja je trajala četiri sata, predsednik Odborničke grupe DS Božidar Protić i predsednica odborničke grupe LSV Zlata Peričin rekli su da povlače Predlog zaključaka zbog toga što je preloženim amandmanima smisao zaključaka potpuno promenjen.

Vučević: Novi Sad nije Bejrut

Bezbednosna situacija u gradu nije na onom nivou na kojem bismo svi bili zadovoljni, ali daleko od toga da je katastrofalna i ne treba predstavljati da je Novi Sad neki Bejrut, izjavio je gradonačelnik Miloš Vučević uoči današnje sednice Skupštine Grada.

Tanja Banjanin, Cukić i Frajle sviraju za malog Filipa

U SKC Fabrici danas, 15. maja, biće organizovan humanitarni koncert za desetogodišnjeg Filipa Đurića, obolelog od sarkoma, na kom će nastupiti Dejan Cukić, Frajle, Marija Mihajlović, Bend Ane Štajdohar, Tanja Banjanin, Amajlija i Milaćopezo.