Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Vesti

Predstavljanje ombudsmana u Kaću

Predstavljanje zaštitnika građana Aleksandra Grujića održaće se u četvrtak, 23. maja u bibliotečkom ogranku "Đura Jakšić", Ulica Vojina Paleksića bb, u Kaću.

U nedelju izbori u još pet MZ

Izbori za članove Saveta i Nadzornog odbora u mesnim zajednicama "Prva vojvođanska brigada", "Sonja Marinković", "Kać", "Detelinara" i "Pejićevi salaši-Nemanovci" biće održani u nedelju, 26. maja.

Učenici se ne osećaju bezbedno u školama

Učenici srednje škole "Svetozar Miletić" svakodnevno se susreću sa problemima koje prouzrokuju huligani, navijačke grupe i druge problematične osobe, pa su od Saveta za javni red i mir i bezbednost tražili da postave video nadzor u blizini škole.

SNS: Dokažite da smo namestili izbore

Srpska napredna stranka demantovala je navode opozicije da oko 200 njihovih aktivista neposredno pred izbore menja adresu, kako bi njihovi predstavnici ušli u Savete mesnih zajednica.

4.000 kilometara na biciklu za dobar dokumentarac

Mladi novosadski novinar Milan Lisica krenuće na put dugačak 4.000 kilometara biciklom, s ciljem da snimi dokumentarni film "Bicikli pričaju priče" (Bike Tell Stories), koji je, kako je objasnio, zamišljen da prenese poruku nade i avanturističkog duha.