Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Vesti

Obeleženo 14 godina od početka NATO bombardovanja

Delegacije Grada Novog Sada, garnizona Novi Sad, ORVS Grada Novog Sada, SUBNOR Novi Sad i porodica poginulih pripadnika Vojske Srbije danas su položili vence povodom obeležavanja 24. marta - Dana sećanja na poginule u NATO bombardovanju.

Razvojna banka Vojvodine: Šteta nije pričinjena

Nakon privođenja troje bivših čelnika Razvojne banke Vojvodine, zbog sumnje da su odobravali kredite mimo zakona i važećih procedura te banke, Razvojna banka Vojvodine saopštila je da nije pričinjena šteta jer je izvršni postupak u toku, a ovlašćeni procenitelj u izvršnom postupku naplate kredita i izdatih garancija pozitivno je procenio njihovu naplativost.

Ostavka uredništva "Scene"

Upravni odbor Sterijinog pozorja saopštio je da je prihvaćena kolektivna ostavka uredništva časopisa za pozorišnu umetnost "Scena", koji izdaje Sterijino pozorje.

Kravić: LSV nikad više sa SPO

Novi predsednik Gradskog odbora LSV Aleksandar Kravić izjavio je da njegova stranka više nikada neće ući u koaliciju sa Srpskim pokretom obnove.

Odložena plenidba teretane Gymnas

Sudski izvršitelji odložili su zaplenu objekta u kojem se nalazi teretana "Gymnas", zato što ni posle intervencije bravara nisu uspeli da uđu u lokal, jer su vrata sa unutrašnje strane bila blokirana metalnim šipkama.