Novosadski informativni portal 021

Novi Sad - Vesti

Do petka moguće prijavljivanje za radnu praksu

Konkurs za učešće u Univerzitetskom programu profesionalne prakse studenata Univerziteta u Novom Sadu u javnim i javno komunalnim preduzećima čiji je osnivač Grad Novi Sad otvoren je još četiri dana, tačnije do 15. marta.

Otvoren konkurs za maturantske panoe

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević pozvao je zakupce lokala u centru grada da i ove godine izađu u susret maturantima i omoguće im postavljanje panoa u izlozima bez nadoknade.

Traže se odgovorni za opasne stubove

Novosadski javni tužilac tražio je od JP "Putevi Srbije" da dostave organizacionu strukturu preduzeća kako bi se videlo ko je odgovoran za opasne stubove buduće naplatne rampe na autoputu kod Novog Sada.

Počinju Antićevi dani

Okupljanjem slikara u Sremskim Karlovcima na koloniji posvećenoj Miroslavu Antiću, danas počinje tradicionalna manifestacija "Antićevi dani" u Novom Sadu.

Tri ulice u Rumenki dobile imena

Novi nazivi rumenačkih ulica su Đuro Jovanović, Stevan Šalajić i Ilija Vrsajkov, odlučeno je danas na sednici gradske komisije za nazive delova naseljenih mesta.

"Naši": Đinđić je bio strani agent

Ekstremistički pokret "Naši" započeo je akciju lepljenja plakata u Aranđelovcu, Mladenovcu i Novom Sadu pod nazivom "Strani agent, a ne državni heroj", sa likom ubijenog premijera Srbije Zorana Đinđića.

Liste čekanja preduge za većinu onkoloških bolesnika

Na otpočinjanje radiološke terapije u Srbiji najduže se čeka na Institutu u Sremskoj Kamenici, od dva do četiri i po meseca, a na čekanju je 300 pacijenata, kaže direkor Instituta za onkologiju i radiologiju Srbije Zoran Rakočević.